Известие

Collapse
No announcement yet.

Най- сетне! Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най- сетне! Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD

Здравейте колеги. Мина месец откакто съм собственик на това возило и реших, че вече е време да ви го представя. След двугодишно търсене на така мечтаната Алфа за мен, най-накрая я открих. И така колата е Алфа 156 SW, прозиведена април месец 2003 г., вътрешен фейслифт, 2.4 мотора- 150 кс., ниво Distinctive, червена кожа, Босе и фарове с лупи (ксенон). Реших да ви я покажа след време, защото исках да мина малко километри с колата, да сменя това онова, така де да се опознаем . Има доста неща за оправяне, като основните вече ги оправих. Имам за смяна лагер на предно ляво колело, два горни носача и термостат, но малко ще изчакат.
    Колата я закупих от автокъща, внесена е от Германия на 28 февруари, а аз я купих на 1ви март . Километража показва 275 000, като съм склонен да вярвам, защото цялостната визия и състояние на колата не говорят да са повече. Има съвестно водена сервизна книга от първия километър до септември 2013 година като тогава е била на 210 000. Аз съм третия собственик. Но както и да е. Колата ми харесва и това не ме притеснява изобщо, дори и да е на повече километри.
    Средния ми разход за 1500 км. е 6,6 л. като е смятан на това колко съм сложил и колко съм минал и е предимно извън градско. Борда ми показва с около 0.5 л. по-малко, което е поносимо според мен. Динамиката на колата е много добра, все пак предният ми автомобил е Пунто 1.2.
    Засега е това колеги, ще продължавам да ви споделям впечатленията си от автомобила.
    Attached Files
    94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
    03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico

Честито колега много да те радва и добре дошъл в клубъ

Comment

Жив и здрав да си колега другите неща се оправят.Честито и от мен хубавица ти е колата!
      Alfa Romeo 1.9 JTD TI ама не баш sigpic

Comment

Честита да ти е колега с здраве да си я юркаш.Поддържай си е както трябва и няма да останеш разочарован.Има и по красиви джанти Добре дошъл в сектата
        Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
        New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Благодаря ви колеги
          А за джантите, тези ми харесват, има един два модела на които съм хвърлил око, но няма да купувам скоро време...
          94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
          03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico

Comment

Честита колега !
            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Да ти е честита. Червения салон е страхотен.

Comment

Working...
              X