Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един нов :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още един нов :)

Здравейте , казвам се Боби и от скоро имам Alfa Romeo 146 16v TwinSpark 99' . Имал съм допир и преди с подобна кола около зет ми, но се радвам, че се сдобих с такава. Количката е от човек , не е лоша и има два лагера главини за смяна и малко козметика за да почне да радва окото. Получих я с два комплекта гуми с лети и железни джанти, съответно с летни/зимни гуми. Дразни ме факта , че ми е счупена решетката пред радиатора и загрозява предницата, но ще си намеря и ще я сменя. Летите джанти също са за подмяна, по 10-ина килца е едната и ми се струва, че на колата не й е приятно с тях. Но, като цяло я бива. С газов инжекцион е 11-12 литра смесен разход, не съм тест пилот и може би ще го сваля малко.. Доволен съм от придобивката и смятам да я стегна и карам поне няколко години.. а защо не и да си е вечно моя. Извинявам се ако съм ви отегчил с поредните писаници , но реших, че е време да се изявя.

Честита. Първа алфа ли ти и ?

Comment

Като цяло първа кола, карах един сеат преди години, но не беше на мое име. Дано тази, като моя, ме слуша

Comment

Щеше ми се , така или иначе съм пуснал тема, да попитам. При положение , че имам проблем само със заден десен лагер, да сменям ли и двата ? Също, нова или втора ръка решетка пред радиатора да търся. Старата е счупена на половина и загрозява предницата.

Comment

Първоначално публикувано от TaskovBG Покажи съобщение
          Щеше ми се , така или иначе съм пуснал тема, да попитам. При положение , че имам проблем само със заден десен лагер, да сменям ли и двата ? Също, нова или втора ръка решетка пред радиатора да търся. Старата е счупена на половина и загрозява предницата.
          На мен служебната ми е гаранционна в дачия рено ми смениха само единия лагер .... не задължител двата при амотисьорите двата трябва и прожините знам аз и за биалетки и и тампони ста.щанга за решеткато ако намериш сносна вземи аз не съм сия сменял и мойта е счупена
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Сменяй само повредения лагер. Файда от смяна на двата няма.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Познат ми каза, че новите части като калници, решетки и т.н. не пасвали добре и да се насоча към втора ръка. Та ще опитам да си намеря една , хем ще е и по-добра цената. Колкото до лагера, мерси , щях да поръчам два и да ги сменя направо. Ще е само един на първо време, дано не се налага скоро да купувам втори.

П.с. ако някой има такава решетка, нека пише едно ЛС да се разберем за цената и как да стане трансфера.

Comment

Working...
              X