Първоначално публикувано от Pinky
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Лаптоп-помощ
Collapse
X
-
Аз пък ползвам Дел от 3-4 години и досега не са имали дефекти. Като цяло ЖАР Е ЕДНА ОТ НАЙ ТЪПИТЕ ФИРМИ. А и колегата да си каже за какво ще се ползва, но цената на предложения е висока. Както казаха колегите единственото предимство е 2ГБ рам.
А като цяло почти всички производители имат и кофти модели. FS и HP Стемо е добра фирма, а пък и може да се види на живо. IBM беше добра фирма. Нямам особено впечатление от Леново, но корпосите изглеждат малко евтино."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Малко и от мен, първо за какво се ползва е важно.
Матрицата на доста от НР творенията е некъв абсурд... нема такава гадост, но има доста от 7, 8 и 9 серия които са с читава такава.
Хубаво е да гледаш да е с АТИ или НВИДИА карта със собствена памет... както и диск на 7200 оборота (ама тия 2 те неща дигат бая цена).
Другото, както се каза по-горе - гаранцията е важно нещо, а СТЕМО са гола вода и кал по-гърба като сервиз, но не знам има ли друг изобщо за НР у нас.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Я виж това, верно цифра е... ама мисля да отговаря на всички изисквания
Само уточни дали тия 256 видео памет са отделно или от системната...
http://hp.most.bg/hp-compaq-nw8440-t...umRH418EA.html
Серия: nw8440
Процесор: Intel Core 2 Duo T7600 (2.33G)
Чипсет: Mobile Intel 945PM Express Chipset with 667-MHz front side bus
Памет: DDRII 667MHz 1 DIMM 2048 MB RAM
Твърд диск: 100GB 7.2rpm GB HDD
Твърд диск скорост: 7200 rpm
Оптично устройство: DVD+/- RW DL Super
Тип на Екрана: TFT
Размер на Екрана: 15.4""
Видео карта: ATI Mobility FireGL V5200 graphics controller with 256 MB of video memory
Видео резолюция: WUXGA WVA
Операционна система: WinXPPro
Тегло: 2.7 Kg.
Цена 2011 EURWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfiusЯ виж това, верно цифра е... ама мисля да отговаря на всички изисквания
Само уточни дали тия 256 видео памет са отделно или от системната...
http://hp.most.bg/hp-compaq-nw8440-t...umRH418EA.html
Серия: nw8440
Процесор: Intel Core 2 Duo T7600 (2.33G)
Чипсет: Mobile Intel 945PM Express Chipset with 667-MHz front side bus
Памет: DDRII 667MHz 1 DIMM 2048 MB RAM
Твърд диск: 100GB 7.2rpm GB HDD
Твърд диск скорост: 7200 rpm
Оптично устройство: DVD+/- RW DL Super
Тип на Екрана: TFT
Размер на Екрана: 15.4""
Видео карта: ATI Mobility FireGL V5200 graphics controller with 256 MB of video memory
Видео резолюция: WUXGA WVA
Операционна система: WinXPPro
Тегло: 2.7 Kg.
Цена 2011 EUR'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Аре без 2000 евро за някакъв преносим боклук, та и на 7200 да му е диска. Това да не е колаИ си представям да го изпуснеш. Може да се вземе доста по разумно за 2 пъти по-малко пари. А за Windows-а според мен е по добре Виста. Има даста голям избор от лаптопи в момента.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygАре без 2000 евро за някакъв преносим боклук, та и на 7200 да му е диска. Това да не е колаИ си представям да го изпуснеш. Може да се вземе доста по разумно за 2 пъти по-малко пари. А за Windows-а според мен е по добре Виста. Има даста голям избор от лаптопи в момента.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoтва за HP решително не е верно!
аз съм работил в РИСК 3 години и съм продавал АСУС лаптопи и ми е много ясно за кво иде реч ..... - не е зле но нищо особено, сервиз няма почти... части няма ? тогава?
но аз имам HP с ТЛ-60 процесор купуван преди почти година, и мога да кажа че не е кой знае какво като пърформанс, кво остава за по малките..... това е hp nx6325
другото е матрицата, това за мен е много важно, повечето именно оттам пестят... кво е тва WXGA ? ...подигравка....
гледай по високия клас екрани, повярвай ми, струва си.... WSXGA/+ най малко
останалото е супер, 2г, диск, отделно видео.... Vista Home Premium preinstalled - Много съществена полза....
но за тия пари гони поне ТЛ-60 процесора и WSXGA+ VVA матрицаАlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...
Comment
-
Първоначално публикувано от RaddoПървоначално публикувано от valjoтва за HP решително не е верно!
аз съм работил в РИСК 3 години и съм продавал АСУС лаптопи и ми е много ясно за кво иде реч ..... - не е зле но нищо особено, сервиз няма почти... части няма ? тогава?
но аз имам HP с ТЛ-60 процесор купуван преди почти година, и мога да кажа че не е кой знае какво като пърформанс, кво остава за по малките..... това е hp nx6325
другото е матрицата, това за мен е много важно, повечето именно оттам пестят... кво е тва WXGA ? ...подигравка....
гледай по високия клас екрани, повярвай ми, струва си.... WSXGA/+ най малко
останалото е супер, 2г, диск, отделно видео.... Vista Home Premium preinstalled - Много съществена полза....
но за тия пари гони поне ТЛ-60 процесора и WSXGA+ VVA матрица'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoаз взех наскоро това за една колежка
http://hp.most.bg/hp-compaq-nx7400-t720 ... 430EA.html
100евро под посочената цена....
смятам че това е оптимумАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11Първоначално публикувано от valjoаз взех наскоро това за една колежка
http://hp.most.bg/hp-compaq-nx7400-t720 ... 430EA.html
100евро под посочената цена....
смятам че това е оптимум
но nx7400 и сега имат добър модел - с T7200ЦПУ , с 2Г РАМ, WSXGA+ дисплей и Vista Business .... и е ок. 1000евро без ДДС .... и го НЯМА на склад нито в МОСТ нито в CHS ....
блях
а на третото място не ми се пита...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
Comment