Известие

Collapse
No announcement yet.

Made in BG

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Made in BG

http://dnes.dir.bg/2007/05/07/gallery1648260_1.html
    не е зле като начало, поне на външен вид
    министъра по европейските въпроси да каже как е като каране

п.п. а как ми се искаше скрити дръжки и на предните врати, браво на ТУ
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Да,доста е симпатична.Особенно отзад.Дано и вътре да е така.Малко ме съмнява да се пусне в пройзводство,но кой знае може и при нас да вземат да стават хубави неща.За 10-12000лв бих си я купил ама 16 нещо множко.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Колата хич не е зле ама да видим кво ще стане !!!
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

колата е яка кефи ме.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Колата е супер ЯКА !!! Да не повярваш, че е българска Одеве я видях на живо във 2ри блок на ТУ-София! Хареса ми много
          Имаше доста хора около нея. Направи ми впечатление,че беше с някви метални джанти и грозни тасове Срамота!!! Като се има предвид, че миналата година имаше конкурс за джанти на Брабус
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ето и една снимка! Малко е гадно качеството.Все пак е от телефон

www.ClassicCar-bg.com

Comment

...тва чудо с къв ДВГ е? Мяза ми малко на Сеат Леон в комбинация с Мерцедес А...
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Двигателя мисля че беше 1.5 109 коня от Смарт.Сглобен е на базата на Смарт Форфор

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Бе не знам, радвам се ако успем най на края да развием авто промишленост,но тази не ми допада кат дизайн
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Абе тя и Дачия Логан не е връх в дизайна, но носи доста приходи в бюджета на власите . Ясно е, че няма да конкурираме най-престижните марки, но да произвеждаме масова кола за нашия и близките ни пазари ще е доста добре.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

бих казала че доста прилича на новата А-класа на Мерцедес..... не ми се струва нещо кои знае какво като дизайн.... ама това си е мое мнение
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

да си призная и аз не съм супер впечатлен от дизайна, но все пак е стъпка някаква
                        а и гледах интервю с момчетата, те все пак са некви малки....тепърва ще се усъвършенстват
                        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Как да ви хареса, като не е Алфа

Иначе и от мен браво на създателите изглежда съвсем прилична, определено ще е силна конкуренция на ДАЧИЯ, ако влезе в производство
                          146 1.6 Boxer '96

Comment

Требва да турат чистачки отвътре пред шофьоро-да бърше като плюе
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

колата е хубава поне на външен вид.....но според мен би било хубаво да заместят такситата.....като е в бая страни...защото ем ще са нови коли ем иконмични....и определено ще са по удобни от тикотата ,деутата ....и т.н
                              Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

Working...
                              X