Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадни хулиганчета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гадни хулиганчета

Гадни хлапета свалили са ми капачките на винтилете а те бяха Алфа Ромео добре че несъм ги видял че да съм ги утрепал. Може ли да са такава паплач нестига че се целат с камани по паркинга. И 2 пъти пребоядисвам калниците заради скапаните им колелета. Понеже се учат да карат между колите. Еи гадна сган а маиките им пушат цигари по пеиките ама никоя не казва на детето да не троши на човека колата. Зад блока ми има градинка а тия ОВЦИ държат децата пред блока между колите и ваобще нищо не ги интересува. Потресен съм колко прости хора може да има.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

При нас в центъра деца няма много , камо ли да си играят по улиците ,ама има едни идиоти на възраст над 55 години които като си разхождат помиярите точно на гумите и джантите ги оставят да пикаят. И откак си купих въздушен пистолет ги чеша редовно , поне малко кеф да има в цялата гадост.

Comment

На мен ми ошетаха капачките на джантите няколко пъти.
      Наскоро си паркирам колата пред магазина, пускам монети в машината за кафе и докато чакам гледам 2 деца около 10 годишни с чантите на гърба се надупили и ми отвиват капачките на винтилите Аз съм на 3 метра от колата и има около 15 човека които ги виждат ...... По един шамар зад врата и ги пратих да си ходят. Най-интересното стана като след 30 мин едното дойде с баща си да ми се кара Не знам колко зле трябва да си да ходиш да се караш с човек който физически е два пъти по здрав от теб и в момента говори със своя баща който е 1,90 на 120 кг черен пояс по джудо Последствията няма да ги пиша.
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Това с ваздушния пистолет е идея
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
          това е супер добро .хахах мн и силно.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
            Ми то инак няма спасение,тези с помиярите ги мразя повече от гаменчетата
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Мойте и 4-те ги свалиха много отдавна-хромирани. А комшийчето ми вика "аз ще ти дам други" -нали и той сваля. И акъл ми дава- да съм ги стегнел с клещи .
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Абе тия истории с хлапетата по паркингите са мнооого стари и известни.И на мен са ми сваляли капачки на винтилите....Лошото при мен е,че площадката е до паркинга и постоянно търчат хлапета и "кучкари" м/у колите.Нищо против и срещу едните,и срещу другите,ма да внимават малко.На собствения паркинг пред блока трябва да си прибирам огледалата..... Освен това южния парк ми е от другата страна на булеварда,ма сички деца от квартала са на площадката пред нас и продължават да си търчат между колите.Аа,и на старата кола ми бяха счупили задния джам веднж.И след години тръгвам аз да я продавам,решавам да я изчистя по-основно и все още намирам стъкла вътре.... Ще спра до тук,защото не ми се зарказват квартални гаменски глупости.
                Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                  На мен ми ошетаха капачките на джантите ...
                  Може да не ви се вярва, но преди няколко дни, докато си регистрирах колата пред кат, бях се наредил 22ч през нощта и си спя в колата като пич. Сутринта като се събудих кво да видя - и моите капачки ги няма
                  Виж Алфата ...

Comment

г

xaxa докато си бил ватре смятаи колко са нагли тия пак по тия паркинги докато чакаш за регистрация колко работи изчезват през нощта за тва и аз спах като я рег
                    Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

Това с клещите от малак го знам и нямам проблеми.Да ама аз имам кьща с ограда на предния капак и нещо като афтограф А мамичките им това не е от моето дете
                      ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

В квартала (Надежда) скоро видях едно червено Ти със спрей гадовете му бяха надраскали на задния капак разни глупости направо ме заболя сърцето...И на околните коли също.
                        Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                          При нас в центъра деца няма много , камо ли да си играят по улиците ,ама има едни идиоти на възраст над 55 години които като си разхождат помиярите точно на гумите и джантите ги оставят да пикаят. И откак си купих въздушен пистолет ги чеша редовно , поне малко кеф да има в цялата гадост.

То и аз сега скоро мисля да хода за разрешително от полицията, ама не за газов, ..Мамка им помиярска,
                          Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........

Comment

С бойния по помиярите - като минеш курса по боравене ще ти разяснят няколкото случая в които се използва КНО и не се включват уличните обитатели . Има въздушни пушки с мощност като флоберка - маломерните са дотам , както и котките и всякви пернати , за едър пес незнам.

Comment

Неска наща Алфа е сполетя следната беда, някви тъпи хлапета са свалили четерте капачки (както и да е за капачките това се преглаща) ала това не им е стигнало и са свалили задната емблема направо съм бесен ако ги хвана незнам кво ще става отгоре на това са мачили за предната да свалат ама сигорно са нямали време или незнам само я по одраскано, също тъка и емблемите на джантите са мачили ама не е станало одраскали джантите.
                              Искам да ми помогнете откаде мога да намеря задна емблема защото направо ни мога да е гледам тъка колата моляви помагайте, някои магазини на Алфа Ромео да си порачам или някъв друг вариант ако знаете
                              landikar
                              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Working...
                              X