If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
то пред блока ми са свалили на една алфа 146 емблемата отзад и гледам че наблизо в дървеница също на 146 отново няма задната емблема!явно са доста търсени!просто го правят през ноща сигурно трябва да ги спипате и един хубав бои и ще се научат
Аз ако разбера кой ми е свалил такъв бой ще яде че не знам да го питъш за кво му е тази емблема и той незнае ама ми оризили колата само.Неска направо дигнах кравно като видях колата тъка
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Та някой знае ли от каде мога да си купя задна емблема.Питах в няколко магазина ама никаде не продават а на едно място ми казаха че мога да поръчам ама срещу една сериозна цифра 80 лв. Незнам как варват цените ама кажете нормална ли е цената щото за мен не е много нормална пък и толкова пари не мога да дам!
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Та някой знае ли от каде мога да си купя задна емблема.Питах в няколко магазина ама никаде не продават а на едно място ми казаха че мога да поръчам ама срещу една сериозна цифра 80 лв. Незнам как варват цените ама кажете нормална ли е цената щото за мен не е много нормална пък и толкова пари не мога да дам!
Малко висока е тази цена - аз поръчвах за една 147 и ми излезе 68 кинта. Имаше разлика от мойта беше със сребърен кант, а не със златист ама все пак .....
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Мале то и 68 лева никак не са малко Аз се сетих да потарса по моргите от някоя бласната Алфа ама незнам дали всички емблеми са еднакви дали от друг клас кола ще стане на мойта, как мислиш?
Мале то и 68 лева никак не са малко Аз се сетих да потарса по моргите от някоя бласната Алфа ама незнам дали всички емблеми са еднакви дали от друг клас кола ще стане на мойта, как мислиш?
Нещо не ти виждам колата каква е че да ти отговоря
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Мама им стара занчи не съм само аз. Днес си оставям колата към 17 часа зад блока и като слязох към 20 и гледам задната емблема я няма. Просто полудях посред бял ден да ми свият емблемата. Кажете някой в Пловдив знае ли къде продават задни емблеми. Иначе за гадните хулигани само
Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex
Е какво се чудите?!?!? Една нова емблема е 60-70лв. съответно тъпите наркоманчета и мангали като ви я гепят и вземат 15-20лв. А после ние ходим по моргите и си ги купуваме обрано за 25-30лв..това е кръговратът! За това аз съм решил, че емблема няма да си купя...Бахти просташката държава... Това е не са някакви деца..а наркомани, мангали крадски и т.н...Лесно се свалят и лесни пари им се вземат
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Е какво се чудите?!?!? Една нова емблема е 60-70лв. съответно тъпите наркоманчета и мангали като ви я гепят и вземат 15-20лв. А после ние ходим по моргите и си ги купуваме обрано за 25-30лв..това е кръговратът! За това аз съм решил, че емблема няма да си купя...Бахти просташката държава... Това е не са някакви деца..а наркомани, мангали крадски и т.н...Лесно се свалят и лесни пари им се вземат
Много ми е интересно коя от двете емблеми - предна (26 лв) или задна 60-70 лв се сваля лесно без да я потроши
Здравейте и от мен колеги искам и аз да споделя по принцип crx-са си го дьржа отзад зад блока в Елин Пелин и аз пострадах 2-3 пьти от гаменчета равносметката ми е счупено задно стькло от хвьрлен камьк и счупено огледало от дясната страна ако разбера кой е ще има досда ядове това стана преди 5-6 месеца може да е случайно а може и да е нарочно абе мани гадна работа
Мама им стара занчи не съм само аз. Днес си оставям колата към 17 часа зад блока и като слязох към 20 и гледам задната емблема я няма. Просто полудях посред бял ден да ми свият емблемата. Кажете някой в Пловдив знае ли къде продават задни емблеми. Иначе за гадните хулигани само
Ти в пловдив в кой квартал живееш защото ако си някаде близо до мен значе може и да знам кой ти е свалил.Аз разбрах горе доло кой ми е взел и до една седмица ще съм го хванал би трябвало и ще питам и за твоета, неговите приятелчета го предадоха ама нещо нещат да ме закарт при него и ще ги търкалям всичките.
Живея близо до панаира.
Миналия ден ходих в динаекспрес да питам за емблема и там ми обявиха цена от 79 лв. уж оригинална. Но ми се виждат много.След това обиколих моргите и намерих една адски изтъркана за сметка на моята която беше като нова.Сложих я ама много грозно стои. Някои да знае дали продават някакви лепенки да си залепя на емблемата докато си намеря по-читава. Мерси предварително
Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex
Е какво се чудите?!?!? Една нова емблема е 60-70лв. съответно тъпите наркоманчета и мангали като ви я гепят и вземат 15-20лв. А после ние ходим по моргите и си ги купуваме обрано за 25-30лв..
Comment