If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой колега със 155, ако наскоро пострада със задната емблема и касковците се правят на интересни да ми се обади. Ще му дам старата си емблема (сменявах целият механизъм за отварянето на багажника) да си я начупи и да им я занесе на тарикатите. Останалите парчета може да сподели с други пострадали колеги. Като ви кажат само счупена се плаща, да има кажете: Ей го`вна не са могли да ми я откъртят и са я счупили хайманите...
Ако може да мине и за емблема на други модели предложението също важи, че като чета цифрите на емблемите си представям как си купувам мега вехта изгнила жигула или панцер в движение за тея пари и си ходя за риба с нея.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Някой колега със 155, ако наскоро пострада със задната емблема и касковците се правят на интересни да ми се обади. Ще му дам старата си емблема (сменявах целият механизъм за отварянето на багажника) да си я начупи и да им я занесе на тарикатите. Останалите парчета може да сподели с други пострадали колеги. Като ви кажат само счупена се плаща, да има кажете: Ей го`вна не са могли да ми я откъртят и са я счупили хайманите...
Ако може да мине и за емблема на други модели предложението също важи, че като чета цифрите на емблемите си представям как си купувам мега вехта изгнила жигула или панцер в движение за тея пари и си ходя за риба с нея.
Ейййй, тва българина опасно нещо!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Значи и аз съм в клуба.Преди седмица слизам сутринта за работа сънен и кисел тръгвам да отварям багажника и механично се мъча да отместя нещо което го няма...............Колко псувах е отделен въпрос а най гадното е че са издрали малко и боята като са сваляли емблемата вандалите а цвета на колата ми е хамелеон -просто не е истина бях побеснял.Оттам разправии и говедата застрахователи не признават щетата просто приказка.
Е да не съм капо пребих на следващата вечер едно пребих като куче едно цигане което се опитваше да свали тасовете на комшията но кел файда колата ми е обезобразена.
А най интересно е че месната полиция ме уведоми,че не се занимава с дребни неща.................смешно нали?
Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Значи и аз съм в клуба.Преди седмица слизам сутринта за работа сънен и кисел тръгвам да отварям багажника и механично се мъча да отместя нещо което го няма...............Колко псувах е отделен въпрос а най гадното е че са издрали малко и боята като са сваляли емблемата вандалите а цвета на колата ми е хамелеон -просто не е истина бях побеснял.Оттам разправии и говедата застрахователи не признават щетата просто приказка.
Е да не съм капо пребих на следващата вечер едно пребих като куче едно цигане което се опитваше да свали тасовете на комшията но кел файда колата ми е обезобразена.
А най интересно е че месната полиция ме уведоми,че не се занимава с дребни неща.................смешно нали?
Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
....
За това ми беше мисълта. Като ти направят 2 в 1 и ти избягат 2-те емблеми, 1-во ти става лошо като си видиш красавицата обезобразена, после полудяваш като се заразправяш със застрахователите и ти съобщят "хубавата" новина да пиеш 1 студена вода за ~ 150 лв (нови емблеми), ако не извадите късмета на колегата да изпуснете парата върху някой ромеец си лягате с размисли, че и с лепенки ще се закърпи положението... Лошото е, че после всеки път като си видите лепенките ще преминавате през горните състояния...
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Отивам до колата преди минути и какво да видя-някакво нещастно к******це ми е изтръгнало брутално цялата задна чистачка! Омръзна ми вече от разни незадоволени пуберчета,където им е крив целият свят!Ще елиминирам някой ако го хвана!
гога да те утеша и на нашата кукличка и счупиха чистачката
взехме една от италианеца която се оказа че не е същата ама кари и тя върши работа сега пък на нея са и махнали перцето
поне сега има причина да я сменя с оригиналата чистачка
Не разбирам какво е това желание у хората да трошат,чупят и правят мръсно на някой?Какво му е пречила чистачка на този добър човечец,та е решил да я изкърти и то по толкова брутален начин? Не ми е нито за парите,нито за труда,но докато има такива хорица не само в Европа,а в целия свят ще ни се носи лошо име!
Радвам се,че вече толкова време съм част от този форум и ако повечето хора бяха като тези тук нещата щяха да изглеждат доста по-добре!Жалко е наистина положението в милата ни България и аз не вярвам скоро то да се промени,поне докато я има тази завист и гняв!
Бой му е майката,ако някой хване такива боклуци да се обажда,да дойда и аз малко да поритам главици.На мен още първия ден на 156-та,ми надраха предния ляв калник с пирон,и им се е видяло малко та изритали и счупили решетката в бронята.
това е само от завист да знаете треперил съм цели нощи когато алфата е била измита с намазани гуми,броний абе сичко на 6 просто се набиват на очи и тва си е та май по добре да са по мръснички че да заглеждат некой дрг
Гадни хлапета свалили са ми капачките на винтилете а те бяха Алфа Ромео добре че несъм ги видял че да съм ги утрепал. Може ли да са такава паплач нестига че се целат с камани по паркинга.Еи гадна сган а маиките им пушат цигари по пеиките ама никоя не казва на детето да не троши на човека колата. Зад блока ми има градинка а тия ОВЦИ държат децата пред блока между колите и ваобще нищо не ги интересува. Потресен съм колко прости хора може да има.
И на моята са свалили капачките онзи ден
Аз съм майка,моето дете също играе ,но никога няма да позволя за се рови из м/у колите и не само защото е момиче а,а защото такива са ми разбиранията.Обидно е това със нарицанието,но пък разбирам и яда ти,аз също се вбесявам,но единственото което мога да направя е да си прибирам колата в двора и да науча детето си да пази и внимава!
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Аз заловикс едни такива тарикатчета преди 1 седмица да крадат метални капачки на една VW JETA на един мои приятел.Та седя си пред блок и ко да видя едни от тея природно дарени сас вагленов тен си клечат и развиват.МА старото да не е тапо да им се развика oтдалече и да избягат.Трагнакс в посока кам колата и като ги доблийикс изтичакс и фанаx еното викам аве тапанар да не си оставил нещо тука даваи капачките един шамар и го пуснакс да вари( до следващия изгорял) .
Comment