Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадни хулиганчета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не. Аз като видях че ми я няма първо в каското звъннах да питам ама ми казаха че ако няма наранявания по капака или част от емблемата не се брои
    Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex

Comment

Някой колега със 155, ако наскоро пострада със задната емблема и касковците се правят на интересни да ми се обади. Ще му дам старата си емблема (сменявах целият механизъм за отварянето на багажника) да си я начупи и да им я занесе на тарикатите. Останалите парчета може да сподели с други пострадали колеги. Като ви кажат само счупена се плаща, да има кажете: Ей го`вна не са могли да ми я откъртят и са я счупили хайманите...

Ако може да мине и за емблема на други модели предложението също важи, че като чета цифрите на емблемите си представям как си купувам мега вехта изгнила жигула или панцер в движение за тея пари и си ходя за риба с нея.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
        Някой колега със 155, ако наскоро пострада със задната емблема и касковците се правят на интересни да ми се обади. Ще му дам старата си емблема (сменявах целият механизъм за отварянето на багажника) да си я начупи и да им я занесе на тарикатите. Останалите парчета може да сподели с други пострадали колеги. Като ви кажат само счупена се плаща, да има кажете: Ей го`вна не са могли да ми я откъртят и са я счупили хайманите...

Ако може да мине и за емблема на други модели предложението също важи, че като чета цифрите на емблемите си представям как си купувам мега вехта изгнила жигула или панцер в движение за тея пари и си ходя за риба с нея.
        Ейййй, тва българина опасно нещо!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Значи и аз съм в клуба.Преди седмица слизам сутринта за работа сънен и кисел тръгвам да отварям багажника и механично се мъча да отместя нещо което го няма...............Колко псувах е отделен въпрос а най гадното е че са издрали малко и боята като са сваляли емблемата вандалите а цвета на колата ми е хамелеон -просто не е истина бях побеснял.Оттам разправии и говедата застрахователи не признават щетата просто приказка.
          Е да не съм капо пребих на следващата вечер едно пребих като куче едно цигане което се опитваше да свали тасовете на комшията но кел файда колата ми е обезобразена.
          А най интересно е че месната полиция ме уведоми,че не се занимава с дребни неща.................смешно нали?
          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
          156 1,8ТS-99 ......
          EX
          159 1,9 JTD-08

Comment

Значи и аз съм в клуба.Преди седмица слизам сутринта за работа сънен и кисел тръгвам да отварям багажника и механично се мъча да отместя нещо което го няма...............Колко псувах е отделен въпрос а най гадното е че са издрали малко и боята като са сваляли емблемата вандалите а цвета на колата ми е хамелеон -просто не е истина бях побеснял.Оттам разправии и говедата застрахователи не признават щетата просто приказка.
            Е да не съм капо пребих на следващата вечер едно пребих като куче едно цигане което се опитваше да свали тасовете на комшията но кел файда колата ми е обезобразена.
            А най интересно е че месната полиция ме уведоми,че не се занимава с дребни неща.................смешно нали?
            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
            156 1,8ТS-99 ......
            EX
            159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052
              ....
              За това ми беше мисълта. Като ти направят 2 в 1 и ти избягат 2-те емблеми, 1-во ти става лошо като си видиш красавицата обезобразена, после полудяваш като се заразправяш със застрахователите и ти съобщят "хубавата" новина да пиеш 1 студена вода за ~ 150 лв (нови емблеми), ако не извадите късмета на колегата да изпуснете парата върху някой ромеец си лягате с размисли, че и с лепенки ще се закърпи положението... Лошото е, че после всеки път като си видите лепенките ще преминавате през горните състояния...
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Отивам до колата преди минути и какво да видя-някакво нещастно к******це ми е изтръгнало брутално цялата задна чистачка! Омръзна ми вече от разни незадоволени пуберчета,където им е крив целият свят!Ще елиминирам някой ако го хвана!
                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

и после и майка му дето го знае че прави магарии и тегли едно

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

гога да те утеша и на нашата кукличка и счупиха чистачката

взехме една от италианеца която се оказа че не е същата ама кари и тя върши работа сега пък на нея са и махнали перцето

поне сега има причина да я сменя с оригиналата чистачка
                    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista146
                      гога да те утеша и на нашата кукличка и счупиха чистачката

взехме една от италианеца която се оказа че не е същата ама кари и тя върши работа сега пък на нея са и махнали перцето

поне сега има причина да я сменя с оригиналата чистачка
                      Не разбирам какво е това желание у хората да трошат,чупят и правят мръсно на някой?Какво му е пречила чистачка на този добър човечец,та е решил да я изкърти и то по толкова брутален начин? Не ми е нито за парите,нито за труда,но докато има такива хорица не само в Европа,а в целия свят ще ни се носи лошо име!

Радвам се,че вече толкова време съм част от този форум и ако повечето хора бяха като тези тук нещата щяха да изглеждат доста по-добре!Жалко е наистина положението в милата ни България и аз не вярвам скоро то да се промени,поне докато я има тази завист и гняв!
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Бой му е майката,ако някой хване такива боклуци да се обажда,да дойда и аз малко да поритам главици.На мен още първия ден на 156-та,ми надраха предния ляв калник с пирон,и им се е видяло малко та изритали и счупили решетката в бронята.
                        TIPO 2.0 91g.
                        PUNTO 1.2 04 g.
                        156 1.8 TS 00g

Comment

това е само от завист да знаете треперил съм цели нощи когато алфата е била измита с намазани гуми,броний абе сичко на 6 просто се набиват на очи и тва си е та май по добре да са по мръснички че да заглеждат некой дрг
                          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                          sigpic

Comment

Re: Гадни хулиганчета

Първоначално публикувано от rtfm
                            Гадни хлапета свалили са ми капачките на винтилете а те бяха Алфа Ромео добре че несъм ги видял че да съм ги утрепал. Може ли да са такава паплач нестига че се целат с камани по паркинга.Еи гадна сган а маиките им пушат цигари по пеиките ама никоя не казва на детето да не троши на човека колата. Зад блока ми има градинка а тия ОВЦИ държат децата пред блока между колите и ваобще нищо не ги интересува. Потресен съм колко прости хора може да има.
                            И на моята са свалили капачките онзи ден
                            Аз съм майка,моето дете също играе ,но никога няма да позволя за се рови из м/у колите и не само защото е момиче а,а защото такива са ми разбиранията.Обидно е това със нарицанието,но пък разбирам и яда ти,аз също се вбесявам,но единственото което мога да направя е да си прибирам колата в двора и да науча детето си да пази и внимава!
                            Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                            Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                            Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                            Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

джантите ми бяха на 2 дена като ми свиха капачките
                              не могаж да им се порадвам даже
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз заловикс едни такива тарикатчета преди 1 седмица да крадат метални капачки на една VW JETA на един мои приятел.Та седя си пред блок и ко да видя едни от тея природно дарени сас вагленов тен си клечат и развиват.МА старото да не е тапо да им се развика oтдалече и да избягат.Трагнакс в посока кам колата и като ги доблийикс изтичакс и фанаx еното викам аве тапанар да не си оставил нещо тука даваи капачките един шамар и го пуснакс да вари( до следващия изгорял) .
                                AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Comment

Working...
                                X