Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадни хулиганчета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mim
    джантите ми бяха на 2 дена като ми свиха капачките
    не могаж да им се порадвам даже
    когато купихме зимните гуми и сложиха много готини капачки точно на втория ден ги нямаше

по принцип има и неволни случаи като един който сполетя куклата едно момиченце си караше колелото близо до алфата и падна и задра задната дясна врата много гадно
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

аз пак мисля да взема от козлодуи еди4 4увал отпадаци от реакторите и да го сложа в багажника,кво ще кажете?
      аз нема да карам ама и нищо живо нема да остане.

Comment

И аз вече съм в клуба на опарените от безмозъчните едноклетъчни твари, които не знаят къде се намират и обикалят като мухи без глави, търсещи поредната си жертва, върху която да покажат удивителните си способности

Да поясня за какво става въпрос - Вчера 31.10.2007 на паркинга пред "BACARDI" ПРЕЗ ДЕНЯ някой е изритал шофьорското огледало - беше обърнато наобратно и счупено от основата - висеше на кабелите - грозна гледка Добрата новина е, че бях на оглед при застрахователите и чакам да ми преведат пари до 15 дни... Голяма мъка е да карам без ляво огледало, незнам как ще изкарам половин месец така... А и незнам с каква сума ще ме изненадат застрахователите...
        Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
        Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
        Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Като купих 166цата в София на първата вечер и откраднаха капачките на винтилите.. бяха големи с емблемата на Алфа.. и ми оставили една обикновенна.. Абе тия хора не им ли минава през главата че като пипат мога да ги засека и ще трябва да се радват ако само си сабират забите с начупени прасти.. Не ми е за капачките ама ме е яд че ми пипат колата.. ше им купя цял кашон само да не я доближават.. наскоро в Добрич пак ми ги свалиха..
          sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
          ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Няма оправия в тази държава. Моите капачки бяха обикновени пластмасови черни и един ден реших и ги боядисах със спрей от лъскавия станаха почти като оригинални и един ден изненада няма капачки. Пак си купих и ги сложих но не мисля да ги боядисвам този път щото ще ги лепнат пак сигурно.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Наща кола има само един винтил,син алуминиев. Познайте защо е още на колата другите 3 ги няма ама като я купихме явно е издишал и са го залепили кой знае колко я пробват гледам джантата мизерна само капачката чиста Ламета
              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy
                И аз вече съм в клуба на опарените от безмозъчните едноклетъчни твари, които не знаят къде се намират и обикалят като мухи без глави, търсещи поредната си жертва, върху която да покажат удивителните си способности

Да поясня за какво става въпрос - Вчера 31.10.2007 на паркинга пред "BACARDI" ПРЕЗ ДЕНЯ някой е изритал шофьорското огледало - беше обърнато наобратно и счупено от основата - висеше на кабелите - грозна гледка Добрата новина е, че бях на оглед при застрахователите и чакам да ми преведат пари до 15 дни... Голяма мъка е да карам без ляво огледало, незнам как ще изкарам половин месец така... А и незнам с каква сума ще ме изненадат застрахователите...
                Колеги, незнам какво да кажа вече - историята се повтори, тъкмо бях забравил за случката и от един месец се радвах на новото огледалце и сутринта какво да видя - и то изритано !!! Бях спрял колата между дървета, за да не пречи на никой!!! Някой явно иска да ми каже нещо, но начинът му не ми допада... Въпросът е, че като си сложа ново онова к***** сигурно пак ще се изкуши да прояви каратистките си способности... Незнам какво да правя вече с тия идиоти навсякъде...
                Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                Thank you, VFTI, thank you!

Comment

идиоти

И при нас центъра има един идиот, който непрекъснато ми драще с пирон по колата. 5-6 щети имам от него. Застрахователите вече не могат да ме гледат.

Много нагли хора! Ако въобще могат да се нарекат така!

Comment

И аз вече съм в клуба на опарените от безмозъчните едноклетъчни твари, които не знаят къде се намират и обикалят сещи поредната си жертва, върху която да покажат удивителните си способности

Да поратистките си способности... Незнам какво да правя вече с тия идиоти навсякъде...
                    Баси аз редовно си ти виждам колата там Винаги там си стои с още няколко и абсолютно не пречи на никого Предполагам или е някакво съвпадение на дива простащина или някой наистина ти се прави на интересен
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Аз да споделя какво ми се случи.. .
                      Онзи ден точно спазарих Темпрата за продан и час по-късно, както беше пред мен паркирана, се чу едно ПУК и ... Отидох до колата гледам гуми - окей, оглеждам се - всичко спокойно, помислих, че някой хвърли пиратка. В този момент задното стъкло започна да се пука, цялото стана на сол Колата беше мита час и половина преди това, и стъклата й бяха напълно сухи! Някой с въздушна пушка ли ме целна, колата ли се разсърди, че я спазарих ?! Така и не разбрах какво стана.
                      Звънях на Кобри, Мобри, Италианци - задно стъкло за Темпра Комби нанайси.. Случайно намерих в Мустанг 140лв с монтажа И веднага я закарах, монтираха го. Даже и на цвят пасна.
                      На следващия ден я продадохме.
                      Мъка ми е все още, все едно с човек си се разделил, ама това е положението.
                      Сега ще търся 145 jtd
                      Тука при нас редовно стават мизерии - гуми пукат, драскат с ключове, стъкла чупят... Няма управия.
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

така....за няма и един месец-4-те таса,задната емблема+одрана предна(не са могли да я свалат)+около 30-тина санта черта по задната лява врата......NO COMMENT
                        sigpic

Comment

ако това ви се струва като нещо гадно ... Преди около 4-5 годни като си купихме 1вата октавия 98' елеганс - ако се сещате джантите са петолъчка много красива (според мен). на 2рия ден слизаме с брат ми да покажем на едно приятелче как варвят 110 коня турбо дизел и като отиваме до колата се праскат около 5-6 пишлеменца оглеждаме колата всичко изглежда на място. качваме се и брат ми я настъпва до ламарината и на първия завой го изправяме последствия - полуоска нова джанта и още немога да се сетя какво. Гадните лайнарчета са се опитали да крадат джантите но сектретният болт ги е забавил и в този момент слизаме ние. Сами може да се стите ако беше влязал не с 90 ами с 130 или 140 в завоя какво би могло да се получи ...
                          145 1.4 TS 99' EX
                          145 1.6 TS 99'

Comment

Working...
                          X