Известие

Collapse
No announcement yet.

искам да си купия Алфа - Заслужава ли си?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• искам да си купия Алфа - Заслужава ли си?

Здравейте тръгнал съм да си купувам нова кола и едната на която съм се спрял е Alfa Romeo 147 Diesel .Интересуваме колко я бива колата , как е с подръжката и каде мога да намеря повече информация за нея . досега карам Голф 3 дизел 230 000 км и ниамам никакви проблеми с него но вече ми писна и се двуомя между алфа и сааб и ниакои други марки

еми , какво да ти кажа, друга кола като алфата няма, което ще рече, че няма какво изобщо да се колебаеш. Взимаш си алфа и приключваш със залитането по други марки.
    Alfa 147 2.0 Selespeed

Comment

Хаха, интересно в този форум какъв отговор очакваш?
      Ами че Алфата е най-добрата кола, то се знае!!
      Освен удовлетворението от перформанса на колата, който изпитваш карайки немските коли, с Алфата ще усетиш и едно друго, което с голфа няма да го почувстваш никога, а това е неописуемото чувство на безкрайно удоволствие, преминаващо във метафизика на онтологичен план.
      А бе кефиш се, и това е!!

Аз съм карал и Пежо, и ФВ Венто, и Ситроен, наистина хубави коли, ама Алфата си е Алфа,
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........

Comment

Обърни едно кръгче с алфата и ако след това я сънуваш то няма какво да се чудиш - отиваш и си я взимаш.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

а ако не я сънуваш просто си взимаш друга кола...

това е като с манекенката.... не всеки може
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
            а ако не я сънуваш просто си взимаш друга кола...

това е като с манекенката.... не всеки може
            ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХ
            Hell Yeah!

Comment

Ъ. Мани тия приказки. Ти не си ли чул за италиянските коли-не са за наще пътища ,слаби са ,трошат се, части нема , майсторите не ги разбират ,а па алфите как харчат- мани мани .Друго нещо си е метлата-дръжка и малко трева. Най-ного тревата да опада след време. Яхаш и си свиркаш .
              П.П. Прав е колегата -пробваш и ако усетиш тръпка -зимаш. Ако не -ти си знаеш. Успех.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

що е то алфа?
                някой случайно да се е качвал на такова нещо?

пич пусни си темата в някой друг форум да видим какво ще ти кажат
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

когато я купувах на времето мойта никой не съм питал имах опит с няколко Фията и разни немски автомобили
                  изобщо не съжалявам за избора си вече 2 год
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                    когато я купувах на времето мойта никой не съм питал имах опит с няколко Фията и разни немски автомобили
                    точно така и аз си взех 145-цата. Имах супер впечатления от едно Типо но исках нещо с по-готин дизайн. От тогава съм карала какви ли не коли Мерцедеси, голфове, сааб-и и т.н., оба4е като алфата няма друго .... и така вече 4 години даже я сънувам и старата и тая новата
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз също нямах абсолютно никва представа от Алфа, а само бях чувал за много от глупостите които се говорят за тях ама толко ми ареса че немаше кво да ме спре. Даже и на майстор не я водих щото беше без номера и човека ми вика....карай я на твоя отговорност....
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                        Аз също нямах абсолютно никва представа от Алфа, а само бях чувал за много от глупостите които се говорят за тях ама толко ми ареса че немаше кво да ме спре. Даже и на майстор не я водих щото беше без номера и човека ми вика....карай я на твоя отговорност....
                        то колко повече избираш толкова по голяма греда фащаш а на времето се чудих м/у ауди 2.5 тди бмв тдс и жтд на алфата. е в крайна сметка взех алфата и не съжалявам
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

И спорет мен е тъка Алфата е №1 сааб е добра кола но да е вземеш на годините и нивото на тази 147 е почти невъзможно понеже ще ти стъпи много повече пари и пак няма да е толкова добър! За здравината наистина много хора ги плюят италианските коли но да ги питаш и те незнаят защо щото не са се качвали. Аз ще ти кажа от опит ние сме имали до сега две Ланчи и потях никъв ремонт само обслужване и каране, сега минахме на Алфа и отново не съм стигал до услугиту на майстори, дори де ме питаш не познавам нито един майстор
                          Помисли си Алфата е супер кола!
                          landikar
                          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Working...
                          X