Здравейте тръгнал съм да си купувам нова кола и едната на която съм се спрял е Alfa Romeo 147 Diesel .Интересуваме колко я бива колата , как е с подръжката и каде мога да намеря повече информация за нея . досега карам Голф 3 дизел 230 000 км и ниамам никакви проблеми с него но вече ми писна и се двуомя между алфа и сааб и ниакои други марки
Известие
Collapse
No announcement yet.
искам да си купия Алфа - Заслужава ли си?
Collapse
X
-
Хаха, интересно в този форум какъв отговор очакваш?
Ами че Алфата е най-добрата кола, то се знае!!
Освен удовлетворението от перформанса на колата, който изпитваш карайки немските коли, с Алфата ще усетиш и едно друго, което с голфа няма да го почувстваш никога, а това е неописуемото чувство на безкрайно удоволствие, преминаващо във метафизика на онтологичен план.
А бе кефиш се, и това е!!
Аз съм карал и Пежо, и ФВ Венто, и Ситроен, наистина хубави коли, ама Алфата си е Алфа,Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........
Comment
-
а ако не я сънуваш просто си взимаш друга кола...
това е като с манекенката.... не всеки може'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Ъ. Мани тия приказки. Ти не си ли чул за италиянските коли-не са за наще пътища ,слаби са ,трошат се, части нема , майсторите не ги разбират ,а па алфите как харчат- мани мани.Друго нещо си е метлата-дръжка и малко трева. Най-ного тревата да опада след време. Яхаш и си свиркаш
.
П.П. Прав е колегата -пробваш и ако усетиш тръпка -зимаш. Ако не-ти си знаеш. Успех.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteкогато я купувах на времето мойта никой не съм питалимах опит с няколко Фията и разни немски автомобили
изобщо не съжалявам за избора си вече 2 годдаже я сънувам
и старата и тая новата
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteкогато я купувах на времето мойта никой не съм питалимах опит с няколко Фията и разни немски автомобили
изобщо не съжалявам за избора си вече 2 год98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от santo_traficanteкогато я купувах на времето мойта никой не съм питалимах опит с няколко Фията и разни немски автомобили
изобщо не съжалявам за избора си вече 2 года на времето се чудих м/у ауди 2.5 тди бмв тдс и жтд на алфата. е в крайна сметка взех алфата и не съжалявам
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
И спорет мен е тъка Алфата е №1 сааб е добра кола но да е вземеш на годините и нивото на тази 147 е почти невъзможно понеже ще ти стъпи много повече пари и пак няма да е толкова добър! За здравината наистина много хора ги плюят италианските коли но да ги питаш и те незнаят защо щото не са се качвали. Аз ще ти кажа от опит ние сме имали до сега две Ланчи и потях никъв ремонт само обслужване и каране, сега минахме на Алфа и отново не съм стигал до услугиту на майстори, дори де ме питаш не познавам нито един майстор
Помисли си Алфата е супер кола!landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
Comment