Известие

Collapse
No announcement yet.

Столична община пусна калкулатор за данък МПС за 2019 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това беше единственият данък, който плащах на каса в общината, само заради стикера, защото са ми правили проблем.
    Тази година като си платих данъците с радост установих, че вече нямат стикери и не лепят нищо.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Миналата година август като ходих на ГТП и точно това ми обясниха, всичко е вързано, даже и полица ГО не ми искаха, само талона.
      Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение

Не знаех, че вече са свързани. Добре е че сме направили още една стъпка към излизане от каменната епоха.
        Ем София не е в България.Такова нещо сефте виждам.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Aз съм много доволна. Платих около 500лв по-малко данъци за двете алфи.
          Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 170 (2012)
          Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM 180 (2017)

Comment

Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
            Колеги ако се плати по електронен път,пак ли се ходи до общината за стикер(холограмен)?
            Колега брат ми плаща данък февруари. Оказа се, че вече не лепят тази, простотия по бележките. Касиерката му се иззъби, че нямало вече холограма.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Напротив, София е българия, което много тъжно. Тези, холограмни стикери ги лепят от едно 10 години сигурно.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
              X