Известие

Collapse
No announcement yet.

Новите Е-винетки и валидиране на старите хартиени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Ей ги условностите. За момента безусловно си "теглиш" сам. Щото веднъж, ако повикаш КАТ, ти пишат акт за шофиране с несъобразена скорост а после, даже и да спечелиш дело, осъждаш......себе си, на практика. Тоя дето е виновен за дупката.....той какво......той продължава да си лети....
    Веднъж да съм съгласен с теб.Това недоразумение несъобразена скорост трябва да отпадне.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Проблемът с лошите пътища е резултат от корупционни схеми и/или от немърливостта на възложителя.

И в Германия има кръпки, но няма кръпки, които да се "ремонтират" през 3 месеца. Да не говорим за основно ремонтираните пътища.

Ако все пак има такъв изпълнител, то след 2 издънки той повече не може и да помирише обществена поръчка.
      Дупките не са най-лошото.
      Гледаме позитивно, заобикаляме ги и си викаме "скоро ще ги запълнят" ....
      Най-лошото е новоасфалтиран път и посредата му изцвъкани шахти по 10см дълбоки, на всеки 20м... Ей това ме влудява. Дупките ще ги запълнят все някога, ама шахтите ще си останат да си клопаме в тях завинаги.

Никъде другаде в белия свят не съм виждал такива грозни стърчащи или вдлъбнати шахти в средата на всяка улица.
      156 2.0TS

Comment

Едното дразни, ама другото с едно влизане и олекваш със значителна сума пари. Хайде нека си клопкам по шахтите, ама да ми пълнят дупките редовно, ако трябва да избирам.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Или още по-налудничава идея: освен да запълват дупките, да назначат някой друг на мястото на Бай Асан с двете ръце в г*за и да направят шахтите като хората. Едва ли изисква много повече от малко желание и елементарни умения, че да има оправдание.

Comment

Има клип в тубата как се правят шахти в Белите държави и дори как се ремонтират _ със специална машина която ако е необходимо реже асфалта или бетона около шахтата и подравнява и нивелира като излива нов бетон/асфалт на нивото на останалия.Дори "повдига" шахтата при хлътнала шахта.

Такава машина в България не съм виждал никога никъде...

Имам познат с Мерцедес който потроши картер на такава изпъкнала шахта.
            А мен ми се е налагало да спирам, при разминаване, за да изчакам отсрещна кола и да мога да мина с едната страна)гума над шахтата защото иначе се пада по средата на моята посока на движение и може да ударя картера.

Проблемът са малките обезщетения за такива повреди - тук всеки съдия "пести" пари на държавата, да не би да плати повече... Дори съдиите не разбират основната философия - осъждаш сурово държавата, тя плаща и се поправя...У нас по стар обичай от комунизма -"държавата е неприкосновения, сакън да не я осъдиш" ...

Така и държавните служители са 100% безотговорни, корупцията се е развихрила яко сред тях, а народа си мре поради дефектни пътища като случая с автобуса с 21 загинали в Нови Искър и ..."ВИНОВНИ НЯМА"..

КОРУПЦИЯ има, ВИНОВНИ за корупция НЯМА...

То при Борисов и ГЕРБ какво ли е било по различно...
            Същата работа и с Москов...
            Изглежда всички корумпирани "са му израснали пред очите на Борисов" и той затова ги награждава с високоплатени постове след всеки пореден техен гаф...
            Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 07:47.
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Това, че няма такива машини у нас, не е оправдание. Просто фирмите взимат пълни идоти като за без пари, а контрола на изпълнението е нулев.

Comment

Working...
              X