Известие

Collapse
No announcement yet.

мигачи на калниците въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мигачи на калниците въпрос

колеги има ли бели мигачи тея дето са на калниците и колко пари може да струват ? някои виждал ли е такова нещо ?
    Alfa romeo 146 1.6 Т.S
    Renault Laguna 2.0 16v 98g.

има
    50 лв струват комплекта съсе жълтите крушки

www.inesauto.com
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      има
      50 лв струват комплекта съсе жълтите крушки

www.inesauto.com
      мама мия много бре да не ги дават с калниците
      Alfa romeo 146 1.6 Т.S
      Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

Аз да питам как става монтажа на тези мигачета, че одавна съм им мераклия и си трупам стинки в една касичка..... та се чудя лесно ли ще ги сменя ???? На щипки некви ли са или ????
        Alfa Romeo 146 ti

Comment

трупам стинки в една касичка.....

Това е хубава идея, и аз ще си права касичка
          landikar
          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Има по около 5-6 лв 2 бр , но са като на Голф 3 . У"Гарван" а
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от akula
              Аз да питам как става монтажа на тези мигачета, че одавна съм им мераклия и си трупам стинки в една касичка..... та се чудя лесно ли ще ги сменя ???? На щипки некви ли са или ????

Супер лесно... е Вальо строши единия, ама след това вече знаем Тия на Инес са хубави, ама ги немат на склад и се чака.... понякога доста
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso

Супер лесно... е Вальо строши единия, ама след това вече знаем Тия на Инес са хубави, ама ги немат на склад и се чака.... понякога доста
                Строших ухото на единия от оранжевите, така че не е голяма загубата
                но иначе се натиска целия мигач и се вади, той танас мислеше че се сваля подкалника и прочие, и се дига колата на крик, разхлабва се магарето, сваля се един тампон на двигателя, и тогава вече... ))
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                  Първоначално публикувано от Naso

Строших ухото на единия от оранжевите, така че не е голяма загубата
                  но иначе се натиска целия мигач и се вади, той танас мислеше че се сваля подкалника и прочие, и се дига колата на крик, разхлабва се магарето, сваля се един тампон на двигателя, и тогава вече... ))
                  off

и вероятно всичкото това през ауспуха....
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

но иначе се натиска целия мигач и се
                    По точно се бута или наляво или надясно не помня и той сам си излиза
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X