Известие

Collapse
No announcement yet.

Дата кабел за Сименс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дата кабел за Сименс

Колеги,имам въпрос.От около година и половина съм с един Сименс М65.И наскоро ме подхвана треската да го пачвам и да му ъпдейтвам фирмуера. Имам IR устройство,но с него не става.Пробвах с кабел DCA-540,но и с него не ставало.Прочетох на много места,че можело да се пачва само с кабел DCA - 510.Та въпроса е къде мога да немеря въпросната 510-ка,защото като чета навсякъде хората търсят и казват,че трудно се намирал.... Ако ми препоръчате направо магазин ще съм много доволен - става дума за София.
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Имам и мога да ти го дам за няколко дни да си оправиш тела, но после да ми го върнеш!
    Ave Caesar!

Comment

[quote="Stilo"]Имам и мога да ти го дам за няколко дни да си оправиш тела, но после да ми го върнеш![/quotе]
      Мерси,но аз искам да си имам мой си.Еднократно не ми върши работа.
      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Тогава си купи кабел за данни за 55 серията за КОМ порт. Става за случая, ако ли не - преправяш с едни съпротивления от 15 килоома - има схемата в нета и си готов.
        Ave Caesar!

Comment

Първоначално публикувано от goro
          Първоначално публикувано от Stilo
          Имам и мога да ти го дам за няколко дни да си оправиш тела, но после да ми го върнеш![/quotе]
          Мерси,но аз искам да си имам мой си.Еднократно не ми върши работа.
          Имам един кабел, остана ми от Сименс SL 45i, никак не ми трябва, ако ти върши работа - печелиш.

Ето го, щракнах го набързо
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
          X