Известие

Collapse
No announcement yet.

честито на варненци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• честито на варненци

цък
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

да ме извиняваш ама само в варна не сам видял да има толкова дупки и да няма задръстване като тука
    като изпуснем входа - 1 светофар от магистралата
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Въпрос на избор на марширута само и няма или почти няма задръствания. И на час съшо /оттам и марширута/.
      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

E аре кажи ми как ше избегнеш задръстванията по маршрута Оркъжна Болница - Колхозния Пазар в 18:00 часа примерно
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          E аре кажи ми как ше избегнеш задръстванията по маршрута Оркъжна Болница - Колхозния Пазар в 18:00 часа примерно
          С хеликоптер . И за да бъде щастлив цитирания доц. Димитров, хеликоптера задължително на газ .
          Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Никак ... Около РЗОК до "Лучано" става мамата си *бало
            156 1.8 T.S 144 hp '99
            Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

От Болницата към КООПЕРАТИВНИЯТ пазар / в България никога не е имало колхози !!!/ по бул Пирин . ляв завой на Сливница и десен завой по Бенковски.
              Или по Пирин десен завой по Слиница обратен на Лятно кино Тракия и в дясно покрай "ЕОН а"
              Точно по пръвият марширут се прибирам в посоченият час
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
              X