А някой да знае за пожарогасителя регламентите как са? Понеже в Италия май беше задължително и той да ти стои в купето, а не отзад.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светлоотразителна жилетка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от morfiusДрайфа ми се от такъв фйешънhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Аз колата ще продам ,ще почна да се придвижвам с автобус,но вътре в купето няма да я туря!
Някъде в багажника,така че,като вдигна капака,да са ми нужни поне 3 мин да я намеря - демек ич да не я гледам....!
Comment
-
Тези жилетки са спасявали човешки животи, доказано е. Коланите са спасявали човешки животи, доказано е. Карането на фарове също. Наличието на аптечка също, наличието на пожарогъсител също.
Колата която е годна да мине ГТП също може да се окаже решаваща в дадена ситуация.
Обачи ние тук си знаем нашето, за тоа БГрия е на първо място по убити по пътищата.
пс: един съвет ако ви се развали колата на магистралта и няма как да я паркирате на тревата тоест извън и аварианата дори...никога не стойте в нея или близо около нея. В испания по закон се изискват два триъгалника и две жилетки....има защо.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBТези жилетки са спасявали човешки животи, доказано е. Коланите са спасявали човешки животи, доказано е. Карането на фарове също. Наличието на аптечка също, наличието на пожарогъсител също.
Колата която е годна да мине ГТП също може да се окаже решаваща в дадена ситуация.
Обачи ние тук си знаем нашето, за тоа БГрия е на първо място по убити по пътищата.
пс: един съвет ако ви се развали колата на магистралта и няма как да я паркирате на тревата тоест извън и аварианата дори...никога не стойте в нея или близо около нея. В испания по закон се изискват два триъгалника и две жилетки....има защо.А евтините жилетки,дето ги продава гадния циганин не отразяват светлината в еднаква степен с истинските.Добре,че си имам една стара оргинална
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40.........,ще почна да се придвижвам с автобус.................
.!
Иначе няма лошо да си носим жилетки - ама мисля , че не е задължително да са в купето2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
между другото наистина не е толкова лоша идеята, един познат на връх Бъдни ве4ер пука гума, започват да я сменят с приятеля си, с който пътуват, минава някаъв малоумник с ~300 км/ч и .... единия човек на място почива, а моя познат беше в гипсово корито месец..... незнам дали ако бяха с жилетки нямаше да се случи, но като 4е ли вероятността е по-малка.
това което ме дразни, е 4е продава4ите постоянно дигат цената, минавам 1 ден - струва 3лв., а следващия - 4 и после 5, в един и същи магазин!!!!!Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Тоя с 300 и жилетката няма да го спре, докато види отражението и са пострадали...
Чудя се как може да се присадят стяги или кутийки под седалките, явно ще трябва да си пълним купето с кво ли не.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment