Известие

Collapse
No announcement yet.

Светлоотразителна жилетка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А някой да знае за пожарогасителя регламентите как са? Понеже в Италия май беше задължително и той да ти стои в купето, а не отзад.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........

Comment

И последно в купето ли трябва да се държи тая жилетка, че само тя ще ми липсва да се подмята.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
        И последно в купето ли трябва да се държи тая жилетка, че само тя ще ми липсва да се подмята.
        Гледам, че е много фйешън да се намята на някоя от седалките
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Драйфа ми се от такъв фйешън

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
            Драйфа ми се от такъв фйешън
            Ти нищо неразбираш !!
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Аз колата ще продам ,ще почна да се придвижвам с автобус,но вътре в купето няма да я туря!
              Някъде в багажника,така че,като вдигна капака,да са ми нужни поне 3 мин да я намеря - демек ич да не я гледам....!
              Alfa156 Against All

Comment

Тези жилетки са спасявали човешки животи, доказано е. Коланите са спасявали човешки животи, доказано е. Карането на фарове също. Наличието на аптечка също, наличието на пожарогъсител също.

Колата която е годна да мине ГТП също може да се окаже решаваща в дадена ситуация.

Обачи ние тук си знаем нашето, за тоа БГрия е на първо място по убити по пътищата.

пс: един съвет ако ви се развали колата на магистралта и няма как да я паркирате на тревата тоест извън и аварианата дори...никога не стойте в нея или близо около нея. В испания по закон се изискват два триъгалника и две жилетки....има защо.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                  Тези жилетки са спасявали човешки животи, доказано е. Коланите са спасявали човешки животи, доказано е. Карането на фарове също. Наличието на аптечка също, наличието на пожарогъсител също.

Колата която е годна да мине ГТП също може да се окаже решаваща в дадена ситуация.

Обачи ние тук си знаем нашето, за тоа БГрия е на първо място по убити по пътищата.

пс: един съвет ако ви се развали колата на магистралта и няма как да я паркирате на тревата тоест извън и аварианата дори...никога не стойте в нея или близо около нея. В испания по закон се изискват два триъгалника и две жилетки....има защо.
                  За жилетките съм съгласен,ама относно коланите има и вариант,при който заради тях човек може да си отиде А евтините жилетки,дето ги продава гадния циганин не отразяват светлината в еднаква степен с истинските.Добре,че си имам една стара оргинална
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

А може ли вместо нея да се ползва работно яке със светоотразителни ленти - имам няколко такива, и съм сигурен че отразяват доста добре светлината...
                    Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                      .........,ще почна да се придвижвам с автобус.................
                      .!
                      Пътниците в автобусите да са с жилетки - така ще ги виждаме добре като слизат.
                      Иначе няма лошо да си носим жилетки - ама мисля , че не е задължително да са в купето
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Aз има дупки в корите за тонколони. Мога спокойно да се пресегна от задната седалка и да си я изкарам без да се налага да излизам купето, където опасностите дебнат на всяка крачка
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

между другото наистина не е толкова лоша идеята, един познат на връх Бъдни ве4ер пука гума, започват да я сменят с приятеля си, с който пътуват, минава някаъв малоумник с ~300 км/ч и .... единия човек на място почива, а моя познат беше в гипсово корито месец..... незнам дали ако бяха с жилетки нямаше да се случи, но като 4е ли вероятността е по-малка.
                          това което ме дразни, е 4е продава4ите постоянно дигат цената, минавам 1 ден - струва 3лв., а следващия - 4 и после 5, в един и същи магазин!!!!!
                          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Тоя с 300 и жилетката няма да го спре, докато види отражението и са пострадали...
                            Чудя се как може да се присадят стяги или кутийки под седалките, явно ще трябва да си пълним купето с кво ли не.

Comment

аз мисля да я заровя някъде около резарвната гума, щото верно 100 неша се подмятат в тоя багажник.... а в купето - абсурд да я сложа там!
                              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Е тя в момента бъш там е заровена, отстрани на резервната... ама знам ли ле кукич кви изисквания ще измислят точно.

Comment

Working...
                                X