Известие

Collapse
No announcement yet.

Светлоотразителна жилетка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Идеята за жилетки е добра
    Все си мисля, че дори и в купето да е, ще се намери къде да се сложи без да пречи.
    http://www.thegamefactory.fr/

Comment

По най-нови данни(клюкарски),жилетките трябва да са задължително ОРАНЖЕВИ а НЕ зелени - идеята е :"защо си купи зелена жилетка, след като не е приет закона за нея!?" Пак пари да лапат - мамицата им!
      Дано да си остане само клюка .......... !
      Alfa156 Against All

Comment

неса задължителни още
        Alfa Romeo 156

Comment

Не мога да ви разбера... ама честно !

виждал съм ги тези жилетки и не виждам какъв е проблема да ви седят в купето - в джоба на една от седалките, от страни в вратите или в жабката.

Много ме кефят фрази като "няма сила дето да ме накара да я сложа в купето".... е що ? Ще ти пречи ли ?

айде да сме реалисти Тъпо или умно - ще стане закон! + че има логика в него. Трябва ли да сме винаги контра ?
          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
          GSM: 0888 520 600

Comment

аз си купих такава жилетка почти преди месец и си стои в колата и изобщо не ми пречи
            Driving is the only thing I'm bad at

Comment

то в твоята кола със всичките тея играчки ако точно жилетката почне да ти пречи...
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

ето още едим модел жилетки, които трябва да станат задължителни
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

А по-големи размери има ли? Щото с Тиното питомците ни са в категорията 60-70+ кг. Или за тях да купуваме от 'човешките' жилетки ?
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колежке - Големи са сладурковци
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

супер сладурчета, искам и аз такова куче

Comment

то има ли някъде изобщо оранжеви жилетки? аз доколкото гледам само зелени има!пък и с тия оранжеви ще мязаме на тия от волф !а относно кучетата наистина са супер сладки

Comment

Абе и аз малко да поспамя...

Последно жилетките трябва да за оранжеви или зелени?

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                            Колежке - Големи са сладурковци
                            tnx стават за модели, нали
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Слав
                              Последно жилетките трябва да за оранжеви или зелени?
                              от това което прочетох в последните изменения на закона, няма конкретни изисквания за цвета на жилетките, освен ако няма и някой измислен правилник за прилагане на не знам си какво .... и там да пише нещо повече

пп.
                              Първоначално публикувано от Pinky
                              то в твоята кола със всичките тея играчки ако точно жилетката почне да ти пречи...
                              м, вие забелязахте ли жилетката, тя си беше там, при играчките

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
                                няма конкретни изисквания за цвета на жилетките, освен ако няма и някой измислен правилник за прилагане на не знам си какво .... и там да пише нещо повече
                                Няма изискване за цвета. Нито в Законопроекта за изменение и допълнение на ЗДвП, нито в действащ нормативен акт.
                                Законопроектът е внесен в НС от МС на 27.10.2006 г. и мина на първо четене на 17.01.2007 г. със следния текст относно жилетките:
                                "§ 36. В чл. 139, ал. 1 се създава т. 4:
                                “4. Снабдени със следното оборудване:
                                а) обезопасителен триъгълник;
                                б) аптечка;
                                в) пожарогасител;
                                г) светлоотразителна жилетка;
                                д) резервен комплект сменяеми лампи за устройствата за осветяване и светлинна сигнализация;
                                е) стандартно резервно колело или резервно колело/гума за временно ползване, когато превозното средство е оборудвано с тях от производителя.”

На второ четене често се правят изменения в законопроектите така, че може да се появи и изискване за цвят.
                                Ако не предвидят такова изискване, аз ще си купя и една розова жилетка колкото да се избъзикам с патрулите на КАТ когато ме спрат за проверка.
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Working...
                                X