Известие

Collapse
No announcement yet.

Светлоотразителна жилетка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

е то нали идеята е да се вижда от дале4е. и жълтите и оранжевите се виждат достатъчно добре, така 4е ми се струва тъпо да има изискване за цвета....
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

цветовете са да се разпознава кой кой е, всеки цвят за отделна институция, оранжавото май беше на чистота. и така зеленото е за цивилните така поне си мисля за цветовете
      Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Първоначално публикувано от raitchev
        цветовете са да се разпознава кой кой е, всеки цвят за отделна институция, оранжавото май беше на чистота. и така зеленото е за цивилните така поне си мисля за цветовете
        Полицията е от най-цивилните
        Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
        Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Първоначално публикувано от Antaris
          Първоначално публикувано от raitchev
          Полицията е от най-цивилните
          карай напред, жилетки да копуваме
          Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Четох в друг форум и там казват че евтините зелени жилетки НЕ отразяват добре!Пък и било по-добре жилетката да е оранжева защото на запад за водачите на мпс носят оранжеви а полициятата зелени и ако ви се наложи да ходите е по-добре с оранжева!Пък по-добре малко повече пари но да свърши работа и да отразява по-добре.Евтиното накрая винаги излиза по-скъпо!

Comment

Първоначално публикувано от filip
              Четох в друг форум и там казват че евтините зелени жилетки НЕ отразяват добре!Пък и било по-добре жилетката да е оранжева защото на запад за водачите на мпс носят оранжеви а полициятата зелени и ако ви се наложи да ходите е по-добре с оранжева!Пък по-добре малко повече пари но да свърши работа и да отразява по-добре.Евтиното накрая винаги излиза по-скъпо!
              Ахъм. За Австрия ми искаха оранжева жилетка, дадох 5-6 кинта от метро. Да не съм луд да я сменям за зелена китайска по 2 лв ... Ако ме спрат и тръгнат да се заяждат и аз ще почна
              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Имаш пълното право да се заяждаш И аз това викам за оранжевите жилетки ама никои не ме слуша

Comment

Първоначално публикувано от filip
                  Имаш пълното право да се заяждаш И аз това викам за оранжевите жилетки ама никои не ме слуша
                  Зелена си е по-далаверско: бъркат те за катаджия и намаляват
                  Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
                  Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Да аз ако съм пиян през ноща много ще гледам на полицаи ли приличаш !Въпросът е че на запад дори няма зелени жилетки за обикновенните водачи на мпс

Comment

Working...
                    X