е то нали идеята е да се вижда от дале4е. и жълтите и оранжевите се виждат достатъчно добре, така 4е ми се струва тъпо да има изискване за цвета....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светлоотразителна жилетка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от raitchevцветовете са да се разпознава кой кой е, всеки цвят за отделна институция, оранжавото май беше на чистота. и така зеленото е за цивилнитетака поне си мисля за цветовете
Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)
Comment
-
Първоначално публикувано от AntarisПървоначално публикувано от raitchevцветовете са да се разпознава кой кой е, всеки цвят за отделна институция, оранжавото май беше на чистота. и така зеленото е за цивилнитетака поне си мисля за цветовете
карай напред, жилетки да копуваме
Alfa Romeo 156 SW, 1.9
Comment
-
Четох в друг форум и там казват че евтините зелени жилетки НЕ отразяват добре!Пък и било по-добре жилетката да е оранжева защото на запад за водачите на мпс носят оранжеви а полициятата зелени и ако ви се наложи да ходите е по-добре с оранжева!Пък по-добре малко повече пари но да свърши работа и да отразява по-добре.Евтиното накрая винаги излиза по-скъпо!
Comment
-
Първоначално публикувано от filipЧетох в друг форум и там казват че евтините зелени жилетки НЕ отразяват добре!Пък и било по-добре жилетката да е оранжева защото на запад за водачите на мпс носят оранжеви а полициятата зелени и ако ви се наложи да ходите е по-добре с оранжева!Пък по-добре малко повече пари но да свърши работа и да отразява по-добре.Евтиното накрая винаги излиза по-скъпо!Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Първоначално публикувано от filipИмаш пълното право да се заяждашИ аз това викам за оранжевите жилетки ама никои не ме слуша
Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)
Comment
Comment