Известие

Collapse
No announcement yet.

умирам да ви се похваля :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

145 е на магистрала!

В града на Брюксел карам с 90-100- ама там за разлика от цариградско е пусто и няма никакво движение.

п.с. та камачето е готово
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

хей нека и аз се включа не съм съгласен че 170 е добра скорост за ГРАДА независомо кой град и каде незнам за кембала и не ме интересува много но съм бил свидетел на свирепи работи заради такива 170км в градаи и не че се правя и не съм този дета трябва да казва на колегата с колко да кара ама само ще го посаветвам да внимава а относно скороста аз съм вдигал 170 само веднъж на магистралата от Карнобат за Бургас и то просто за да си изпробвам колата иначе съм твърдо против безмислените високи скорости
      Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
      i dvete begachki

Comment

яко офтопик ама нали темата е за хвалба! от днес си имате още един MCP айде да ми е честито
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          145 е на магистрала!

В града на Брюксел карам с 90-100- ама там за разлика от цариградско е пусто и няма никакво движение.

И все пак пича вдигнал 170 градско. Не мога да си представя с какви скорости кара извънградско.

Mind_Control: не съм аз този дето ще те съди. Работата е там, че можеш да причиниш както твоята смърт, така и на някой нямащ нищо общо със теб, защото "така те кефи". И мен ме кефи високата скорост, но по цариградско повече от 90 не съм вдигал.

И на мен границата на безопасното шофиране ми е висока, но при 170 просто _не_ можеш да реагираш, ако се случи нещо. Разликата между 80 и 170 е ОГРОМНА.

А какво общо има дългата коса със опасното шофиране, не разбрах ?!?
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
            145 е на магистрала!

И все пак пича вдигнал 170 градско. Не мога да си представя с какви скорости кара извънградско.

Mind_Control: не съм аз този дето ще те съди. Работата е там, че можеш да причиниш както твоята смърт, така и на някой нямащ нищо общо със теб, защото "така те кефи". И мен ме кефи високата скорост, но по цариградско повече от 90 не съм вдигал.

И на мен границата на безопасното шофиране ми е висока, но при 170 просто _не_ можеш да реагираш, ако се случи нещо. Разликата между 80 и 170 е ОГРОМНА.

А какво общо има дългата коса със опасното шофиране, не разбрах ?!?

Пречи на периферното зрение!!!
            Lexus IS200

Comment

пич, я се осъзнай
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

И си смени дилъро, най-вече.

И специално за всички градски рацери:

http://www.youtube.com/watch?v=DEDjfxze ... 2F17644%2F
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

И си смени дилъро, най-вече.

И специално за всички градски рацери:

http://www.youtube.com/watch?v=DEDjfxze ... 2F17644%2F
                  Ебах ти якото само дето това беше на някъв селски път, а шофьора на хондата е олигофрен На мен ми се е случвало да имам котка на пътя и въобще не се замислих ами си минах през нея..

Докато има възможност да се кара с превишена скорост, ще се кара..

Аз пак ще кажа- преди карах бързо, но откакто ми останаха 10 точки в книжката карам като бабичка с 50-60 км/ч. Но сам за себе си стигнах до извода, че така е по добре, вие не можете да убедите никой!!
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                    Ебах ти якото само дето това беше на някъв селски път, а шофьора на хондата е олигофрен На мен ми се е случвало да имам котка на пътя и въобще не се замислих ами си минах през нея..

Докато има възможност да се кара с превишена скорост, ще се кара..

Аз пак ще кажа- преди карах бързо, но откакто ми останаха 10 точки в книжката карам като бабичка с 50-60 км/ч. Но сам за себе си стигнах до извода, че така е по добре, вие не можете да убедите никой!!
                    Сам си противоречиш. Нали караше със 170. Или от тогава вече ти останаха само 10 точки и караш като баба.

Аз почти за 2 години имам 2 фиша за превишена скорост само, и двата пъти извънградско, и то с малко. Нямам отнети точки.

Ще минеш върху котката ясно, не съм се и съмнявал. Представи си че е дете? Ще минеш върху него и ще го убиеш. А може и да отлетиш настрани и да стане същото.

Пич, наистина мисли малко. И аз обичам скоростите, обаче мои приятели са загивали заради несъобразена скорост. Когато знаеш, че това може да се случи и на теб, баси, трябва да мислиш по-разумно. ПОНЕ където има хора! За себе си ясно, че не ти пука.
                    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Добре де,ясно, че високите скорости са тръпка и адреналин, ясно, че не можем да спазваме ограничение 90 на хубав извънградски път, ама малко така да мислим не може ли? Какъв е зорът да се гонят точно на Сливница примерно? ОК, може на Цариградско да се кара със 180 нощем. Ама карат така и денем, фучат покрай спирките в пикови часове. Какво правим тогава?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Майнд контрол, как всъщност мислиш? Това са твои думи.(не се заяждам , ама тук звучиш по-разумно)
                        "Истината е, че ако всеки спазва ограниченията катастрофи теоритически няма да има, а практически ще са толкова малко, че половината пътни полицаи ще останат без работа и жертви няма да има. Докато се кара с превишена скорост и се изпреварва на забранени места каквото и да си говорим няма да помогне

Аз имам една катастрофа зимата на лед. Хем карах с 30, но просто като се опитах да завия колата продължи направо и се ударих в един пикап, нищо сериозно, освен предницата на колата разбира се, която беше наполовина помляна. Но това ме научи поне, че на дъжд и сняг всяка скорост е опасна!"
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager
                          Майнд контрол, как всъщност мислиш? Това са твои думи.(не се заяждам , ама тук звучиш по-разумно)
                          "Истината е, че ако всеки спазва ограниченията катастрофи теоритически няма да има, а практически ще са толкова малко, че половината пътни полицаи ще останат без работа и жертви няма да има. Докато се кара с превишена скорост и се изпреварва на забранени места каквото и да си говорим няма да помогне

Аз имам една катастрофа зимата на лед. Хем карах с 30, но просто като се опитах да завия колата продължи направо и се ударих в един пикап, нищо сериозно, освен предницата на колата разбира се, която беше наполовина помляна. Но това ме научи поне, че на дъжд и сняг всяка скорост е опасна!"
                          Това ми е от разумния период вече.. това със 170 на цариградско беше преди.. Също ми се е случвало със 150 на бул. България да ми вдигат палка полицаите и да не спирам.. Но както казах при мен санкциите си оказаха влиание и понеже ми останаха малко точки карам примерно вече.. Главната идея ми е, че човек сам трябва да проумее...

Дори сега целта ми е 5 години без нарушние, за да взема оранжево талонче
                          Lexus IS200

Comment

И каква му е идеята на това оранжево талонче?
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

идеята е , че ако не си правил нарушение 5 години, ти дават оранжев талон, който те пази при първото спиране с нарушение да се разминеш само с предупреждение, без да ти пишат акт.
                              Alfa 147 2.0 Selespeed

Comment

И как ще отразят на него, че това е 1 спиране... ще го перфорират ли?
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X