Или да почна да пиша статии като тази по темата :P
Известие
Collapse
No announcement yet.
Важно! Прочети!
Collapse
X
-
Прав си - подобен тип умствена дейност ( или бездействие) определено води до идиотизъм , а че и до по- лоши неща ( достатъчно е да отвориш някой БГ ежедневник) за да се убедиш в думите ми.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Подобни четива като горното водят до тежки мозъчни повреди в четящият ги. Водят също до безсъние, а след като успееш да заспиш до много странни сънищаAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Абе тая тема така и така си е.а майката, да питам нещо, колегата дето е постнал тая 155-ца и се загледах предния мост колко е прибран назад, та ме накара се замисля има ли го типичното недозавиване на коли с така прибран преден мост, щот на Аудитата особено дъртите тва им е една от най-големите мъки. Ма ся не сектантската по-убаво и стабилно от Алфа нема, а честно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ticklesто всички знаем какво причиняват цигарите, но са много малко хората, които ги спират от страх да не се разболеятMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderА бе господа, колежката друго искаше да каже с това, а пък Вии...само коли Ви в акъла, ми на тоя свят има и други благинки освен карането на Алфа....
Идеята беше, че много неща са вредни, но това не значи, че ще се откажем от тях :PDriving is the only thing I'm bad at
Comment
-
Абе ние си имаме и новина на български.
Тъкмо същата и е още от миналата седмица
ето: http://www.dnes.bg/article.php?cat=5&id=36183
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
-
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment