Известие

Collapse
No announcement yet.

Таксиджиите отново подготвят протест

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Таксиджиите отново подготвят протест

Тези нахалници вече се оляха: цък
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

тия през 2 месеца и протести ама това е защото хората си мълчат и им се качват на главата лошото е че кажеш ли им нещо те набиват няма оправия освен да им се спретне един боикот никакво возене у таксита и така

Comment

викам да се приготвят танковете, в случай, че пак направят незаконен протест.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Едно време му викаха СПООР - Специализирано Поделение за Охрана на Обществения Ред... биричед ми е там..... Ами хайде да им спретнат една забава
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Де....а мизерните таксиджии толкова хора си заминаха заради идиотското им каране, лъжат непрекъснато, возят те в ужасни кошници с малки изключения, пушат ти на главата, пускат ти фолк, не признават правилата за движение а и ШЕ МИ ПРОТЕСТИРАТ де...и и таксиджиите черни
          Виж Алфата ...

Comment

не е луд този който яде баницата а този който му я дава
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Много нагли!Преди две седмици в София
              (мен редовно ме мислят за туристка понеже съм руса и с тен) един ми вкара оферта - щял да ме закара от летището до центъра само за 50 еуро
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Оня ден точно по големите жеги един пълен мангал (без да се обиждат моля братята му, нищо лично) без дръжки на прозорците на вектрата (за да не се отварят явно) пуши вътре, смърди, не се диша, и накрая като му дадох точно пари и башиш си поиска гаджето ми щеше да припадне вътре ама нямахме избор
                Виж Алфата ...

Comment

офф-
                  па щом отговаряш на описането ще се намери и за 25 евъра
                  па мое и без пари
                  ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

тоя разказ ме разби няма оправия всъщност има и тя се нарича alfa romeo

Comment

Там където ви искат толкова пари е силно занижен контрола явно.Заповядайте в нашия град и нека ви поискат толкова,ако смеят
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                        Оня ден точно по големите жеги един пълен мангал (без да се обиждат моля братята му, нищо лично) без дръжки на прозорците на вектрата (за да не се отварят явно) пуши вътре, смърди, не се диша, и накрая като му дадох точно пари и башиш си поиска гаджето ми щеше да припадне вътре ама нямахме избор
                        Как нищо лично,бе?!Е тва е оправията!
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Днеска видяхме един бакшиш...Скода фабия комби....ужким ОК-супертранс ама беше ОК-Велъж нещо си....

3.50 на км дневна 3.90лв. на км нощна

1.75лв. на минута....

Даже му имам снимка по късно ще я пусна....внимавайте от такива кретени....винаги си поглеждайте ценоразписа.
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            внимавайте от такива кретени....винаги си поглеждайте ценоразписа.
                            Освен това тези с големите тарифи не можеш да им кажеш абсолютно нищо. Всичко им е легално, цената си е написана. Който не гледа си е за негова сметка.
                            Виж Алфата ...

Comment

когато нямах кола , редовно гледах хубавите таксита , с големите тарифи .. качвам се на Централна и казвам кратко и ясно - Гара Елин Пелин ..

Те ме поглеждат и викат - нали е квартал на София ?

След като пропътуват 25-30-35 км , в зависимост кой от къде минава , иии на Елин Пелин слизам ии ... дим да ме няма - набивам се в Блоковете ... сигурно4-5 таксита съм прецаквал , ама с времето човек поумнява ... или си взима кола

Comment

Working...
                              X