Аз с мойте малки длани и къси пръсти не мога да го удържа тоз тупуз като издумка. Мамата си избубулецало.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имали ли фенове на бойните изкуства
Collapse
X
-
Аз съм тренирал преди доста време - защитил съм и доста степени, ако бях по серьозен, още две степени и щях да защитя първи дан(за неразбиращите - това е черен колан) Учителя ми в момента е 4-ти дан- още поддържам връзка с него, ама не тренирам вече.
Абе за какви боеве говорите - аз съм тренирал за спорта и точно щот съм тренирал , винаги избягвам конфликти. Иначе съм ходил на младежки състезания ама началото на 90-те - най доброто ми класиране е 4-ти младежи - категория 62 кг(Карате До) във Велико Търново турнира за меча Калоян - иначе отборно бяхме трети - победиха ни от Ипон София2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
pr_00f освен Владито има и други военниМоже да поспорим кой е по -професионален хахах.Най-добрата школа по киокошин е в Пловдив при Жоро Попов Там са налице един световен и един европейски шампион.А там колегата дето беше писал за баретите много ми е интересно какво ще стане ако излезнат срещу класен представител на Muay Thai .Ще замирише на печено баретско
.Освен ако не го гръмнат никой не оспорва факта че са добри с оръжията.Здраве на всички !!!!
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от Ivan83pr_00f освен Владито има и други военниМоже да поспорим кой е по -професионален........
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от Ivan83pr_00f освен Владито има и други военниМоже да поспорим кой е по -професионален хахах.Най-добрата школа по киокошин е в Пловдив при Жоро Попов Там са налице един световен и един европейски шампион.А там колегата дето беше писал за баретите много ми е интересно какво ще стане ако излезнат срещу класен представител на Muay Thai .Ще замирише на печено баретско
.Освен ако не го гръмнат никой не оспорва факта че са добри с оръжията.Здраве на всички !!!!
Comment
-
Дам ама тука в България няма добра школа поне в Пловдив няма .Има един тайландец Бони ама нещо в момента не идва серизно за това съм се записал на Бокс .Иначе като бях в Плевен тренирах в клуб "Скорпионите". Доста е добър препоръчвам го на тези който са от Плевен.Айде и другите да кажат кой стил е по-добър и да се обосновят ако не ги мързи хихихи
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivan83................................. .Айде и другите да кажат кой стил е по-добър и да се обосновят ако не ги мързи хихихи..............2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от Ivan83................................. .Айде и другите да кажат кой стил е по-добър и да се обосновят ако не ги мързи хихихи..............Да не говорим, че 90% от боя е психика...
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiM100% от боя е изненадатаLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivan83.Айде и другите да кажат кой стил е по-добър и да се обосновят ако не ги мързи хихихи
Comment
-
'Моя татко ще набие твоя татко'
Добре де може да не прозвуча съвсем правилно но кой бил издържал таква конфронтация от солидно подготвен Muay Thai боец в нито едно изкуство не се използват толкова оръжия (на тялото).Боксовата техника е също на ниво а за ударите с крака да не говорим low kick като техния и Каратистите не правят.Може слушал съм от хора че преди Shynkiokoshinkai се е практикувал с удари с ръце в главата но е имало смъртни случай така че ескиважи,отклони при тах не се тренират което си е голям минус според мен .Хайде който има мнение да добавя и успехиии!!!
Comment
Comment