Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредния пиян боклук отне живот

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer
    уви, каквото и да се каже нея вече я няма! само се надявам онзи изрод да си получи заслуженото!
    А защо това толкова прекрасно момиче се е движело с тоя бабаит??

Щото е била материалистка

иначе ако тя ми беше сестра например- тоя щеше да е в инвалидна количка сега..
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
      Първоначално публикувано от bouncer
      уви, каквото и да се каже нея вече я няма! само се надявам онзи изрод да си получи заслуженото!
      А защо това толкова прекрасно момиче се е движело с тоя бабаит??

Щото е била материалистка

иначе ако тя ми беше сестра например- тоя щеше да е в инвалидна количка сега..
      Жалко за момичето!!!С нищо не е заслужила тази участ- а онзи който се е правил на мъжкар и е виновен жив

Иначе си прав - - то има една приказка "Хубавите ябълки - прасетата ги ядат" - което ме навежда на мисълта , че някое прасе(женско) ще ме изяде. Ама съм скромен
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Васе, това беше изклчително подходящо "скръбо" изказване в една такава весела тема.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Всеки сам избира при какъв шофьор да се вози или съответно да се се качва изобщо. А иначе този кретен съм сигурен, че ще си получи заслуженото. Не от държавата във всеки случай ...
          Виж Алфата ...

Comment

Working...
          X