Известие

Collapse
No announcement yet.

Изкъртих кочинката :-(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изкъртих кочинката :-(

Вчера в задръстванията към къщи нещо си изпуснах нервите за момент и... стана непоправимото... подходих малко грубо към скоростния лост, в резултат на което ми се отлепи пластмасовта капачка от топката, издрънча нейде около седалките и няма намиране от снощи Ако е паднала под мокета през някой от прорезите до релсите на седалките - край! Не ми се мисли напрао

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Стига бе, като ти видях заглавието си помислих че си смлял колата. И много ме хвана яд. Пък ти тука за дребни неща се ядосваш.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
      Стига бе, като ти видях заглавието си помислих че си смлял колата. И много ме хвана яд. Пък ти тука за дребни неща се ядосваш.
      да бе верно е така. бели кахъри
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Имах подобна драма с една еднолевова монетка наскоро - падна под онея пластмасарии между седалките и животът ми като на кинолента се изниза за секунди направо
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ужасс... егати.. катаджии викна ли? дано каското я покрива...
          иначе забрави да я извадиш ако не е под седалката. то може ама не си струват нервите изподраните ръци и времето дето ше изгубиш. иначе мога да ти измисля няква лепенка да не се шашкаш толкоз
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Добре, че лоста не ти е хвръкнал някъде, където не можеш да го откриеш Не се шашкай :P
            Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
              Имах подобна драма с една еднолевова монетка наскоро - падна под онея пластмасарии между седалките и животът ми като на кинолента се изниза за секунди направо
              Счупи ме да се смея
              Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от charmario
                Първоначално публикувано от trustworthy
                Счупи ме да се смея
                И аз така - колегата се вписа отлично в стилистиката

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Eeee колега аз като видях заглавието вика отиде хубавата 155ца, а то... Аз топчетата по 15лв ги чупя през две седмици кой знае кога целия лост ще ми остане в ръцете
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Много бягат тия гадинки ... попринцип към 02:00 излизат, за да се хранят, тогава ще го сгащиш !!

Заглавието наистина звучи стресиращо, хубаво че е само това
                    Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8V

Fiat Grande Punto - 1.4 16V/95 Dynamic

Comment

- добре ,че не си изкъртил колата.Ако ,я намериш ще измислиме някое мн яко лепило да я залепим и да не бяга повече.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

и аз си лепих моето
                        беше първото, което направих като я купих
                        можеше да го сменя с нещо джиджано, но така и не съм търсила
                        а и вече си помня скоростите, нямам нужда да ми ги рисуват

дайте заместител, примерно с логото на Алфа
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Леките наркотици пак са модерни!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ха-ха , май не само леки се ползат?
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Скоро сменях пластмасовите простотии, които държат скоростния лост ябълки и т.н. Чаках цял месец за тях и миналата седмица дръжката на лоста се измъкна. Отначало много се изплаших, че е пак същия проблем, но после видях, че е само пластмасовата дръжка над лоста. Смятам да я лепя с лепило. Мислите ли че е добра идея?
                              146 1.6 TS 01.97

Comment

Working...
                              X