Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колко инча ти е монитора ?
    Ако е 19 или повече, купи си само един сет добри колони (Logitech Z-5500 THX DIGITAL) например, и си гледай през компа.
    Колонките на системите за домашно кино са ПЪЛНА СКРЪБ!
    После събираш парички за един 26" 1920х1200 TFT и си N: 1 !
    Други са усещанията, повярвай...
    Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
    Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Онкио За справки Вальо той е с цяла система Аз ползвам само техен ресиийвър и съм много доволен вързан е през оптика към ПЦ-то и към едни "едрички" колони и става мания А иначе ако не си го чувала да знаеш че тва е една от най-яките мании
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Онкио За справки Вальо той е с цяла система Аз ползвам само техен ресиийвър и съм много доволен вързан е през оптика към ПЦ-то и към едни "едрички" колони и става мания А иначе ако не си го чувала да знаеш че тва е една от най-яките мании
        Онкио не е лоша идея, но що годе приличен сет отлита над 2000 лв. Този дето е на промоция за 700 лв. не го гледайте - много е зле за тези пари. Имам в къщи Z-5500 на Лоджитек, а подхлъзнах и 2-ма собственици на заведениица да си сложат в тях от него. Можете да го чуете в Банкя на тенис-корта или в едно ресторантче във кв. Враждебна.
        Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
        Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Първоначално публикувано от Antaris
          Първоначално публикувано от Bobo
          Онкио не е лоша идея, но що годе приличен сет отлита над 2000 лв. Този дето е на промоция за 700 лв. не го гледайте - много е зле за тези пари. Имам в къщи Z-5500 на Лоджитек, а подхлъзнах и 2-ма собственици на заведениица да си сложат в тях от него. Можете да го чуете в Банкя на тенис-корта или в едно ресторантче във кв. Враждебна.
          Има и други бандъли с доста прилични конфигурации на много прилични цени За онкио говоря де
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от bager
            Ако ще гледаш филми, записани предимно на DIV-X, ти препоръчвам LG. С най-добри субтитри са, затова, а и звука не им е много лош. Определено са по-добрият вариант от Самсунг.
            Ако не те притеснява това, че на Панасоник-а субтитрите са супер дребни, ти го препоръчвам. Той има най-добър звук от всички марки в класа си.
            Успех!
            Мдаа и аз съм с LG(около 600+ лв беше) и честно казано съм много доволен. Колкото и да усилвам звука изкривяване няма, а и качеството на картината е доста добро. Съпоставка правя с Самсунг и JVC щото едното е при майка ми, а другото при брат ми и съм ги тествал.

P.S. Нещо няма сайта на Технополис да ви го покажа.....
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
            X