Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще си вкарам 147 от Италия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще си вкарам 147 от Италия

Ще си вкарам 147 от Италия Дизел.
    Попрочетох какво да гледам, но за дизела незнам. Баща ми и дядо ми ще я вземат а те си разбират от коли. (Но не и от електроника)

Та ди ви питам какви документи да нося със себе си. Някой които е вкарвал да поясни стъпка по стъпка какво се прави за да не я докарам и после да кажат "ами тоя документ каде е ?" И да изгоря като пиле на грил. С какви номера да я карам до тук?

Няма да е на името на човека който я вкарва (Баща ми) преснимана лична карта ли да носи ?
    Help
    Дано не съм сгрешил нещо но ми е първи пост във форума.

Предварително благодаря
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10969
    http://www.kat.mvr.bg/
    146 1.6 Boxer '96

Comment

Много е относително на какво точно ще попаднеш, но както казва един приятел:
      "Аз като взема кола от Италия, веднага я вкарвам в бокса с готовност за основен ремонт."
      По възможност търси кола която е била служебна в голяма фирма, знае се цялата и история, и има прилежно водени сервизни документи.
      Съдейки по Опел-а, дето взех на жена ми, в Италия обичат да закърпват положението като нас Българите - ако може с тел
      Друг съвет: не купувай кола от автокъща. Търси по обяви кола, която в момента на продажбата се кара и е в движение.
      За момента дрго не се сещам, мисля, че това са най-важните моменти в общи линии.
      Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
      Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Да. И аз мисля, че дректно от човек е по-добре от колкото от Автокъща. Аз моята така я взех. От първи собственик. Има си значение. Клегата е прав. Ама нали е казано.... Кола и жена се взимат на късмет в крайна сметка. Пълна гаранция и доверие никога не можеш да имаш.
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Колата ще се избира от обява във вестник/списание. НЕ от автокъща имам познат с голяма морга и той ще ми помогне. Проблема ми е ,че не ми е ясно какво да правя като я харесам. Чета наредби чета договори и все нови неща ми казват.Дали само това което пише тук http://www.kat.mvr.bg/ е достатъчно. Тоест 3 документа на кръст. Защото съм чел че от италия искат 2 други документа. (Май беше CDP и още нещо. ) Някой който е вкарвал ще ми помогне ли. Може и на лично.
          Много благодаря.

Nasko мерси за съдеиствието
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

ОК. В моя случай беше така: Колата се прехвърли още в Италия от стария на новия собственик което струваше 350 евро и номерата и се отписаха от там. Колата дойде на платформа без номера разбира се. Тук в БГ искаха само превод на БГ от договора за прехвърлянето и я регестрираха на ново в България. Само това искаха в КАТ. Нищо друго.
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
            X