If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото и да ти надпишат, следващия месец ще ти го отчетат както трябва и истината ще лъсне.
На скоро на мене ми бяха надписали 20 лв. следващия месец сметката ми беше с 20 лв. по-ниска от обичайната.
Много лесно е само да се плюе, но в действителност стават грешки при отчитането.
Като толкова се пените на тема отчитане и точност бихте ли дали 500 лв. за система за дистанционно отчитане през GPRS? Ок ще кажете, че това е тяхна работа - ОК има ДКЕВР, които контролират цените както на так, така и на топлоенергия и природен газ. В тоя случай бихте ли се съгласили на по-висока цена на тока?
Живот и здраве от 1 юли влизат много от новите промени в закона за енергетиката и нещата тръгват към либерализация. Накратко сегашното дружество, което доставя ток ще бъде само собственик на мрежата и ще взима пари за дистрибуция на ток, а безброй други ще са реално продавачите на ток, с които ще можеш да се пазариш и ако не те кефят да ги сменяш.
Ако имате повече интереси - вижте в сайта на евро комисията има няколко прости диплянки.
Колкото и да ти надпишат, следващия месец ще ти го отчетат както трябва и истината ще лъсне.
На скоро на мене ми бяха надписали 20 лв. следващия месец сметката ми беше с 20 лв. по-ниска от обичайната.
Много лесно е само да се плюе, но в действителност стават грешки при отчитането.
Като толкова се пените на тема отчитане и точност бихте ли дали 500 лв. за система за дистанционно отчитане през GPRS? Ок ще кажете, че това е тяхна работа - ОК има ДКЕВР, които контролират цените както на так, така и на топлоенергия и природен газ. В тоя случай бихте ли се съгласили на по-висока цена на тока?
Живот и здраве от 1 юли влизат много от новите промени в закона за енергетиката и нещата тръгват към либерализация. Накратко сегашното дружество, което доставя ток ще бъде само собственик на мрежата и ще взима пари за дистрибуция на ток, а безброй други ще са реално продавачите на ток, с които ще можеш да се пазариш и ако не те кефят да ги сменяш.
Ако имате повече интереси - вижте в сайта на евро комисията има няколко прости диплянки.
Те сами ще си дойдат. Колкото и да е странно, но след месец ще може (ако си регистриран търговец) да купуваш ток от Франция да си договаряш цени и да го препродаваш в БГ. Като за сърцата на потребителилте ще трябва да се бориш с обслужване и реклама.
А такива има много, дори за да те вържат по яко ще ти предлагат в пакет ток, интернет, телефон, телевизия и тнт. Това си е нормално за т.н ютилити компании.
По бележката съм изразходвал 330квч дневна.От два дни ежедневно отчитам електромера и за 24ч имам 4.5квч дневна и 2.5 нощна.Умножете по 31 дневната и да добавим няколко отгоре,май няма да даде повече от 160квч,а?! Плобмирах по мой си начин ел.таблото,сега ще монтирам и видеокамерка.Освен,че ще яде бой,тоя посерко ще го накарам да ми върне около 120лв
Comment