If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а най-странното е че Ауди официално отлагат премиерата на тази кола за края на 2008 г. поради непреодолими технически проблеми...
поради таз причина колежки считай се за мегакъсметлийка щото таз колица и в германия я няма!!!
Ква премиера кви 5 леа бре, у Америка са продадени над 1200 бройки, а у Европа над 700 и тва до 28 Май. Вече сме Юни.
Баси немския боклук както винаги де немогат да се мерят с италианците грозна с решетка на зил опит да достигнат висините на Ферари ама по добре да се захванат вместо коли да правят праскачки за лозе там още пазара не е стеснен може и да припечелват нещо
Баси немския боклук както винаги де немогат да се мерят с италианците грозна с решетка на зил опит да достигнат висините на Ферари ама по добре да се захванат вместо коли да правят праскачки за лозе там още пазара не е стеснен може и да припечелват нещо
Koи висини на ферари ве цифко....кога ваще псевдо коли,постигнат 10% от това което ауди са постигнали,шти дам да ми цунеш гъзо паляк..Що едни от най мразените коли у Бг са фЯт и хАлфа?Щот са невероятно здрави и са на висините на хай ферари чак....у да те е.....
Баси гадната кола, а па гроздето разправят, че било още по-кисело.
Koи висини на ферари ве цифко....кога ваще псевдо коли,постигнат 10% от това което ауди са постигнали,шти дам да ми цунеш гъзо паляк..Що едни от най мразените коли у Бг са фЯт и хАлфа?Щот са невероятно здрави и са на висините на хай ферари чак....у да те е.....
Ха-ха.....смешко!
Като карах халди и аз така се бех объркал кат теб....ма кво да ти обяснявам...като гледам колко мозък си излял в постовете си, е ясно, че няма да ме разбереш....
Господин AuDi_RuLzz това дето си го написал е типичен пример за нашта култура. Незнам кво си доказваш може би че си по-велик от другите хора като караш някво AUDI или само мечтаеш да кара6 незнам
Просто трябва по-полека с обидите в форума... а по въпроса с здравината на колите то е ясно че всичко зависи от начина по който една кола се кара и най-вече от собственика.
А тия глупости че Audi или незнам си коя немска кола са най-здравите моля да ги ЗАБРАВИТЕ по простата причина че сме се събрали един куп луди с некакви глупави теории относно здравина повярвали сме си и аиде да купуваме всякакви барки само НЕ ИТАЛИАНСКИ и ако не ти харесва моля пиши в друг форум.
АuDi_RuLzz баце аз ако слушам експертчетата като тебе знам какво ще ми кажат!Баце те тия италианците немогат да правят коли вземи си голф здрава ма тва че сервизите са пълни с немски коли то тва не се отбелязава!Немскато е наи здраво та те тава е! Знам ви аз!А чакаи и кожата запарва лятото няма смисал от нея нали вземи си плюш!Кво сте постигнали вие ве една кирлива победа в рали шампионата с ауди я виж lancia delta integrale а ми lancia stratos а във формула 1 оо да те италианските за нищо нестават даааа верваме ти сaмо че пред световните титли и боговете мълчат!A alfa romeo в световният шампионат за туристически автомобили!Ми че и френските коли ви бият по пистите смешковци измислили quatrro-to открили топлата вода само че не знаят за какво да я използват Любимата ми тема еи ще защитавам италианското до края на живота си ве еи нямаш шансове !Новата решетка на audi тип камион краз!Казвам ви има пазар за праскачки за лозе не се излагаите с тези коли още може да спасите фирмата си
Баси и веселата темичка се заформя.
Внимавайте колеги - без обиди на личностна основа.
Иначе си я бива колицата, за която беше пусната темата ( първоначално) Аз на черното бяло няма да кажа.
Comment