Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за номер-а ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за номер-а ?

Искам да питам някои знае ли дали мога да си взема номер-а от КАТ от града в които съм,и като отида си купувам колата от друг град да несе занимавам там със КАТ,само да си закача номерата които се водят на мен и да си докарам колата за града,говорим за Транзитни Номер-а ? Другите е ясно...? Благодаря дано някои могне нещо да обади
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Не вярвам да стане. Колата като се регистрира нали минава преглед и там зяпат това онова, в талона нали трябва да напишат регистрационите номера, на рама и на двигател. Има и фирма някаква дето взима пари за тая работа.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

АЗ питам за транзитните номер-а то и там ли се вади талони работи ? Иначе за нормалните знам,че нема да стане просто...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
        АЗ питам за транзитните номер-а то и там ли се вади талони работи ? Иначе за нормалните знам,че нема да стане просто...
        Кажи на джамбазите намясто да сложат транзитни номера и с тях си я закарай до Търново. Ако не се съгласят си търси колесар
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Или си извади на място транзитните номера след покупката. Аз така направих. По принцип става бързо
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Благодаря,значи неможе както мислех.Ще е по другия начин със номер-а от там и със тях ще се кара...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
            X