Известие

Collapse
No announcement yet.

TRENDi печели фанелка Alfa Romeo за оригиналност на подписа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• TRENDi печели фанелка Alfa Romeo за оригиналност на подписа.

TRENDi печели фанелка Alfa Romeo от Краси Рангелов за оригиналност на подписа си:
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Нека да се обади за да си я получи!
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

В тоя ред на мисли, целият лаф е " Мненията са като задниците - всеки има, но не винаги е уместно да го показва"
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Това със задниците е по разпространено за оправданията
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

благодаря.

В тоя ред на мисли, целият лаф е " Мненията са като задниците - всеки има, но не винаги е уместно да го показва"
        Аз съм го изплагиатствал от 1 филм с Клинт Истууд ("Мръсният Хари" май беше). Там е както си го ползвам в подписа, но добавката също се връзва.
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

В тоя ред на мисли,
          Първоначално публикувано от Crusader
          " Мненията са като задниците - всеки има, но не винаги е уместно да го показва"
          но на някои са им по-красиви значи ли това, че и мненията им са по-правилни??? хихи значи всички мене трябва да слушате (еййййййййй умря ми циганката дето ме хвалеше )
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
            В тоя ред на мисли,
            Първоначално публикувано от Crusader
            " Мненията са като задниците - всеки има, но не винаги е уместно да го показва"
            но на някои са им по-красиви значи ли това, че и мненията им са по-правилни??? хихи значи всички мене трябва да слушате (еййййййййй умря ми циганката дето ме хвалеше )
            аааа не е казано че като се прави аналогия м/у твърдения има следствие за закономерност(лелеее ма го сглобих и аз едно) :P

Comment

А най-оригиналната фанелка стои на моя подпис
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
              X