Известие

Collapse
No announcement yet.

мастика - реклами

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

от известно време се старая изобщо да не пиша тук, защото доста взе да се забелязва, че някои мъже хич не са доволни от присъствието на жени във форума, та заради тяхното благо отсъствам,обаче много ми стана любопитно и ми се ще да ви попитам:
    тези епитети, дето ги лепвате на жените - грозни, увиснали, голям грозен задник, ниска, дебела и пр. . дали идват от едни стройни, атлетични, красиви, очарователни, направо перфектни мъже?!?
    Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
      Абе кой говори за чалга - аз говоря за задника от първата реклама. Първия път като я излъчиха заплеснаат по задника даже не съм видял че задника е на фолк певица
      И аз така..... днеска чак разбрах от темата , че на първата реклама това било Емилия ... много съм задръстен
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
        от известно време се старая изобщо да не пиша тук, защото доста взе да се забелязва, че някои мъже хич не са доволни от присъствието на жени във форума, та заради тяхното благо отсъствам,обаче много ми стана любопитно и ми се ще да ви попитам:
        тези епитети, дето ги лепвате на жените - грозни, увиснали, голям грозен задник, ниска, дебела и пр. . дали идват от едни стройни, атлетични, красиви, очарователни, направо перфектни мъже?!?
        ти па за какво се засягаш?
        да не би да си ти от рекламата?
        тези епитети които се лепват(горе споменатите) та точните определения за силиконовите принцеси, които на моменти чак ти става гнусно като ги гледаш... справки - Мария, Преслава... и т.н.
        ако ти си една от тях се засягай... ако ли не недей..

поздрави
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

А какво значи перфектен мъж - щото при жените стереотипи почти няма - едни обичат по слаби, други по закръглени, трети мускулести, други високи или пък по-ниски
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Cvetelin просто ми беше любопитно ... пък аз отговарям на всичките ви епитети накуп и ето сега съм много нещастна и обидена и като се прибера вкъщи ще плача цяла нощ, ще се затворя в черупката си и няма да излизам никъде - life sucks

пп. BatVas то и при мъжете е така, харесват различни жени и все пак има едни такива всеобщо възприети стереотипи
            Driving is the only thing I'm bad at

Comment

http://www.sekulstrip.com/g1.htm

ей го на перфектния мъж , за дамите от форума мога да уредя 10-20 % отстъпка за партита

Comment

Cvetelin просто ми беше любопитно ... пък аз отговарям на всичките ви епитети накуп и ето сега съм много нещастна и обидена и като се прибера вкъщи ще плача цяла нощ, ще се затворя в черупката си и няма да излизам никъде - life sucks

пп. BatVas то и при мъжете е така, харесват различни жени и все пак има едни такива всеобщо възприети стереотипи
                Ами добре че вкусовете са различни , че да има за всеки вкус по нещо.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                  http://www.sekulstrip.com/g1.htm

ей го на перфектния мъж , за дамите от форума мога да уредя 10-20 % отстъпка за партита
                  мен пък не ме кефи такъв
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Е аде сега , няма да се жените, за пипане става

Comment

твоя воля ...
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Обаче видяхте ли "...куцо и сакато..." на ква кола се вози

Вече съм стар за тия работи, пък и щастливо женен, освен това не пия алкохол, обаче сезона на дините...

Респект към дамите колеги
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Ние с бат Вас пиеме Пещерска и гласуваме за нея
                          Fiat Punto 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          sigpic

Comment

мен и 2 -те реклами ме кефят защото са си БГ . И момите си важът.По -добре да гледам тях отколкото някви други. А и дините са си дини и не са с крилца- тежът си на мястото.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

А некои от тежест направо се разтичат

Comment

Обичам шопската салата........

Comment

Working...
                                X