Първоначално публикувано от Lucky
Известие
Collapse
No announcement yet.
Промените в закона за движение по пътищата
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от BatVasБаси това вече е 30-тата промяна на закона от 94 година на сам (аз юрист да съм не мога да му хвана промените бре) - а тея не забелязаха ли че промените им не водят до нищо (всъщност КАТаджиите забогатяха - сега дигат глобите и наказанията , щото вече всички могат да те проверяват и парата трябва да се вдигне - да има за всички униформени)
Интересно нарушението до 10 км/ч как ще го докажат - той спидомера на автомобила има да речем отклонения 2-3 км/ч - радара на ченгетата дава отклонение до 6 км/ч. Е сега вече всеки може да ме спира и да ми вика дай 10 лева с 2км/ч си отгоре- как да докажа , че не съм (че на всичкото и отгоре не подлежала на обжалване)да 1 км/ч,и аз не повярвах но го видях,закачил го е за назидание на стената в тях
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMANМомчета носете си по повче парички.Идва златната ера на
Рушвета.Или казано с други думи - АКО СИ СКЛОНЕН ДА ПОЧЕРПИШ.
интересно къде ше идат тарифите'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
МОМЧЕТА НЕ СИ НОСЕТЕ ПАРИЧКИ. НОСЕТЕ СИ АКЪЛА СЪС СЕБЕ СИ КАТО КАРАТЕ, НЕ ГО ОСТАВЯЙТЕ ВКЪЩИ. СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ!!!
А за паричките винаги може да се намери по добре приложение от колкто в джоба на някой подкупен полицай. Ама колкото и да не ви се вярва и рано или късно и полицаите ще почнат да ги гонят яко и ще спрат да вземат. Какво ще правите тогава а?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fМОМЧЕТА НЕ СИ НОСЕТЕ ПАРИЧКИ. НОСЕТЕ СИ АКЪЛА СЪС СЕБЕ СИ КАТО КАРАТЕ, НЕ ГО ОСТАВЯЙТЕ ВКЪЩИ. СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ!!!
А за паричките винаги може да се намери по добре приложение от колкто в джоба на някой подкупен полицай. Ама колкото и да не ви се вярва и рано или късно и полицаите ще почнат да ги гонят яко и ще спрат да вземат. Какво ще правите тогава а?реализма е нещо МНОООГО полезно, нема да се занимавам да правя цветни изречения
начи, ние сме :
1. ориенталска
2. балканска
3. ЮЖНА
4. неразвита
5. 6. 7. 8.
държава
и като такава, рушвети ще има до 2ро пришествие
въпрос на оразмеряване, това е единствения въпрос
приготви се да станеш светец, а по-късно опасявам се и мъченик, и да живееш адски дълго, да илядиш, та да видиш кога ше спрат да зимат рушвети'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от pr_00fМОМЧЕТА НЕ СИ НОСЕТЕ ПАРИЧКИ. НОСЕТЕ СИ АКЪЛА СЪС СЕБЕ СИ КАТО КАРАТЕ, НЕ ГО ОСТАВЯЙТЕ ВКЪЩИ. СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ!!!
А за паричките винаги може да се намери по добре приложение от колкто в джоба на някой подкупен полицай. Ама колкото и да не ви се вярва и рано или късно и полицаите ще почнат да ги гонят яко и ще спрат да вземат. Какво ще правите тогава а?реализма е нещо МНОООГО полезно, нема да се занимавам да правя цветни изречения
начи, ние сме :
1. ориенталска
2. балканска
3. ЮЖНА
4. неразвита
5. 6. 7. 8.
държава
и като такава, рушвети ще има до 2ро пришествие
въпрос на оразмеряване, това е единствения въпрос
приготви се да станеш светец, а по-късно опасявам се и мъченик, и да живееш адски дълго, да илядиш, та да видиш кога ше спрат да зимат рушвети
Докато живеех в Бон (тогава Западна Германия и викаха) през 80-те и 90-те години на миналия век, там въведоха точковата система.
За всяко нарушение щеш-нещеш ти се трупкат точки във Фленсбург (там е електронно-информационния център) и в един момент оставаш за определен период от време без книжка.
Пътните полицаи се усетиха и почнаха да зимат рушвети, хванаха няколко и работата се размириса.
Още след 2 седмици Бундестага (техния парламент) гласува нов закон за полицията.
Системата е следната и функционира повече от перфектно и до днес:
При излизане на дежурство всеки полицай декларира и се подписва каква сума джобни пари носи в себе си. Декларацията, с която е обявил, че например има в себе си 80 марки джобни, е едновременно и заповед за уволнение поради корупция, без право на пенсия.
Та в тази декларация пише, че по всяко време на деня можеш да бъдеш проверен и ако в теб имо повече пари, отколкото си излязъл на дежуство, се признаваш за виновен и автоматически си уволнен за корупция. Губиш пенсия, губиш всичко, нямаш право да работиш в държавната администрация до края на живота си.
Демек - излизайки на работа всеки ден си подписваш заповедта за уволнение - достатъчно е в теб намерят и 1 пфениг повече, отколкото си имал преди дежурство.
Такива ми ти работи.
Comment
-
начи в БГ ще има patch, а именно и проверяващия ше си земе неговото и .... сначале
ей живи ше ни одерат тия ...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Стана тя каквато станаСега като им даваш кинти ич няма се пазат все едно си плащаш фиша
Но вместо да ти вземат 40-50 кинта и да ти пишат фиш съвсем видимо ще ти опьнат малко по малко без него. Преди поне като стане работата до рушвет можеше да минеш с колкото оставиш 10-20 а сега и ще се пазарят.
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoначи в БГ ще има patch, а именно и проверяващия ше си земе неговото и .... сначале
ей живи ше ни одерат тия ...достатъчно е да сложат 2-ма проверяващи с 5000 лв. заплата, за да не взимат подкупи и ще се оправи работата, а не да сложат 50 проверяващи с по 500 лв. заплата.. щото тия 2-ма могат да проверяват на ден поне 30 патрулки..
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от valjoначи в БГ ще има patch, а именно и проверяващия ше си земе неговото и .... сначале
ей живи ше ни одерат тия ...достатъчно е да сложат 2-ма проверяващи с 5000 лв. заплата, за да не взимат подкупи и ще се оправи работата, а не да сложат 50 проверяващи с по 500 лв. заплата.. щото тия 2-ма могат да проверяват на ден поне 30 патрулки..
Само че нали сме в България, веднага ще се почне: кви са тия че ще взимат толкова пари, па аз с диплома от филиала на зимбабвийския университет в Гулянци ще взимам 500. Та нещата пак отпират до друго и високите скорости далеч не са най-големият проблем.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fМОМЧЕТА НЕ СИ НОСЕТЕ ПАРИЧКИ. НОСЕТЕ СИ АКЪЛА СЪС СЕБЕ СИ КАТО КАРАТЕ, НЕ ГО ОСТАВЯЙТЕ ВКЪЩИ. СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ!!!
А за паричките винаги може да се намери по добре приложение от колкто в джоба на някой подкупен полицай. Ама колкото и да не ви се вярва и рано или късно и полицаите ще почнат да ги гонят яко и ще спрат да вземат. Какво ще правите тогава а?2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
аве еййй мен ма глобиха за 1 километър в час ехоооо
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от BatVasБаси това вече е 30-тата промяна на закона от 94 година на сам (аз юрист да съм не мога да му хвана промените бре) - а тея не забелязаха ли че промените им не водят до нищо (всъщност КАТаджиите забогатяха - сега дигат глобите и наказанията , щото вече всички могат да те проверяват и парата трябва да се вдигне - да има за всички униформени)
Интересно нарушението до 10 км/ч как ще го докажат - той спидомера на автомобила има да речем отклонения 2-3 км/ч - радара на ченгетата дава отклонение до 6 км/ч. Е сега вече всеки може да ме спира и да ми вика дай 10 лева с 2км/ч си отгоре- как да докажа , че не съм (че на всичкото и отгоре не подлежала на обжалване)да 1 км/ч,и аз не повярвах но го видях,закачил го е за назидание на стената в тях
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment