Известие

Collapse
No announcement yet.

Промените в закона за движение по пътищата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lucky
    А май вече жилетките са задължителни или още не е прието
    Прието и са задължителни...Казаха го 2-3 пъти по новините
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
      Първоначално публикувано от Mind_Control
      Баси това вече е 30-тата промяна на закона от 94 година на сам (аз юрист да съм не мога да му хвана промените бре) - а тея не забелязаха ли че промените им не водят до нищо (всъщност КАТаджиите забогатяха - сега дигат глобите и наказанията , щото вече всички могат да те проверяват и парата трябва да се вдигне - да има за всички униформени)
      Интересно нарушението до 10 км/ч как ще го докажат - той спидомера на автомобила има да речем отклонения 2-3 км/ч - радара на ченгетата дава отклонение до 6 км/ч. Е сега вече всеки може да ме спира и да ми вика дай 10 лева с 2км/ч си отгоре- как да докажа , че не съм (че на всичкото и отгоре не подлежала на обжалване)
      За толкова малко никой няма да те спре, те ги нагласят радарите да засичат с 20км/ч и нагоре превишение на скоростта
      Така си мислиш я питай - има хора спирани с превишение 6 км/ч
      Нено има акт за превишение на скороста с 1 да 1 км/ч,и аз не повярвах но го видях,закачил го е за назидание на стената в тях
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Момчета носете си по повче парички.Идва златната ера на
        Рушвета.Или казано с други думи - АКО СИ СКЛОНЕН ДА ПОЧЕРПИШ.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN
          Момчета носете си по повче парички.Идва златната ера на
          Рушвета.Или казано с други думи - АКО СИ СКЛОНЕН ДА ПОЧЕРПИШ.
          мдам, аз таа вечер не посмех да се кача,докато не намерих банкомат, да си зема некой лев, човек никога незнае ....

интересно къде ше идат тарифите
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

МОМЧЕТА НЕ СИ НОСЕТЕ ПАРИЧКИ. НОСЕТЕ СИ АКЪЛА СЪС СЕБЕ СИ КАТО КАРАТЕ, НЕ ГО ОСТАВЯЙТЕ ВКЪЩИ. СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ!!!

А за паричките винаги може да се намери по добре приложение от колкто в джоба на някой подкупен полицай. Ама колкото и да не ви се вярва и рано или късно и полицаите ще почнат да ги гонят яко и ще спрат да вземат. Какво ще правите тогава а?
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
              МОМЧЕТА НЕ СИ НОСЕТЕ ПАРИЧКИ. НОСЕТЕ СИ АКЪЛА СЪС СЕБЕ СИ КАТО КАРАТЕ, НЕ ГО ОСТАВЯЙТЕ ВКЪЩИ. СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ!!!

А за паричките винаги може да се намери по добре приложение от колкто в джоба на някой подкупен полицай. Ама колкото и да не ви се вярва и рано или късно и полицаите ще почнат да ги гонят яко и ще спрат да вземат. Какво ще правите тогава а?
              искаш ли да ти кажа една работа? реализма е нещо МНОООГО полезно, нема да се занимавам да правя цветни изречения

начи, ние сме :
              1. ориенталска
              2. балканска
              3. ЮЖНА
              4. неразвита
              5. 6. 7. 8.

държава

и като такава, рушвети ще има до 2ро пришествие
              въпрос на оразмеряване, това е единствения въпрос

приготви се да станеш светец, а по-късно опасявам се и мъченик, и да живееш адски дълго, да илядиш, та да видиш кога ше спрат да зимат рушвети

Comment

да илядиш, та да видиш кога ше спрат да зимат рушвети
                НИКОГА
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от valjo

искаш ли да ти кажа една работа? реализма е нещо МНОООГО полезно, нема да се занимавам да правя цветни изречения

начи, ние сме :
                  1. ориенталска
                  2. балканска
                  3. ЮЖНА
                  4. неразвита
                  5. 6. 7. 8.

държава

и като такава, рушвети ще има до 2ро пришествие
                  въпрос на оразмеряване, това е единствения въпрос

приготви се да станеш светец, а по-късно опасявам се и мъченик, и да живееш адски дълго, да илядиш, та да видиш кога ше спрат да зимат рушвети

Докато живеех в Бон (тогава Западна Германия и викаха) през 80-те и 90-те години на миналия век, там въведоха точковата система.

За всяко нарушение щеш-нещеш ти се трупкат точки във Фленсбург (там е електронно-информационния център) и в един момент оставаш за определен период от време без книжка.

Пътните полицаи се усетиха и почнаха да зимат рушвети, хванаха няколко и работата се размириса.

Още след 2 седмици Бундестага (техния парламент) гласува нов закон за полицията.

Системата е следната и функционира повече от перфектно и до днес:

При излизане на дежурство всеки полицай декларира и се подписва каква сума джобни пари носи в себе си. Декларацията, с която е обявил, че например има в себе си 80 марки джобни, е едновременно и заповед за уволнение поради корупция, без право на пенсия.

Та в тази декларация пише, че по всяко време на деня можеш да бъдеш проверен и ако в теб имо повече пари, отколкото си излязъл на дежуство, се признаваш за виновен и автоматически си уволнен за корупция. Губиш пенсия, губиш всичко, нямаш право да работиш в държавната администрация до края на живота си.

Демек - излизайки на работа всеки ден си подписваш заповедта за уволнение - достатъчно е в теб намерят и 1 пфениг повече, отколкото си имал преди дежурство.

Такива ми ти работи.
                  Volvo XC90 D5 '06
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                  Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                  ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                  ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

начи в БГ ще има patch, а именно и проверяващия ше си земе неговото и .... сначале
                    ей живи ше ни одерат тия ...

Comment

Стана тя каквато стана Сега като им даваш кинти ич няма се пазат все едно си плащаш фиша Но вместо да ти вземат 40-50 кинта и да ти пишат фиш съвсем видимо ще ти опьнат малко по малко без него. Преди поне като стане работата до рушвет можеше да минеш с колкото оставиш 10-20 а сега и ще се пазарят.
                      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

начи в БГ ще има patch, а именно и проверяващия ше си земе неговото и .... сначале
                        Кефиш ме достатъчно е да сложат 2-ма проверяващи с 5000 лв. заплата, за да не взимат подкупи и ще се оправи работата, а не да сложат 50 проверяващи с по 500 лв. заплата.. щото тия 2-ма могат да проверяват на ден поне 30 патрулки..
                        Lexus IS200

Comment

Кефиш ме достатъчно е да сложат 2-ма проверяващи с 5000 лв. заплата, за да не взимат подкупи и ще се оправи работата, а не да сложат 50 проверяващи с по 500 лв. заплата.. щото тия 2-ма могат да проверяват на ден поне 30 патрулки..
                          Е те това е начинът! Само че нали сме в България, веднага ще се почне: кви са тия че ще взимат толкова пари, па аз с диплома от филиала на зимбабвийския университет в Гулянци ще взимам 500. Та нещата пак отпират до друго и високите скорости далеч не са най-големият проблем.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

За съжаление и да си съвестен, няма спасение - убеден съм , че могат да се заядат дори с теб, могат да ти напишат и едно фишче за до 50 лева и знаеш ли кое е най-хубавото - ами не можеш да докажеш , че не са прави НЯМА ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

аве еййй мен ма глобиха за 1 километър в час ехоооо

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                                Баси това вече е 30-тата промяна на закона от 94 година на сам (аз юрист да съм не мога да му хвана промените бре) - а тея не забелязаха ли че промените им не водят до нищо (всъщност КАТаджиите забогатяха - сега дигат глобите и наказанията , щото вече всички могат да те проверяват и парата трябва да се вдигне - да има за всички униформени)
                                Интересно нарушението до 10 км/ч как ще го докажат - той спидомера на автомобила има да речем отклонения 2-3 км/ч - радара на ченгетата дава отклонение до 6 км/ч. Е сега вече всеки може да ме спира и да ми вика дай 10 лева с 2км/ч си отгоре- как да докажа , че не съм (че на всичкото и отгоре не подлежала на обжалване)
                                За толкова малко никой няма да те спре, те ги нагласят радарите да засичат с 20км/ч и нагоре превишение на скоростта
                                Така си мислиш я питай - има хора спирани с превишение 6 км/ч
                                Нено има акт за превишение на скороста с 1 да 1 км/ч,и аз не повярвах но го видях,закачил го е за назидание на стената в тях
                                Вече съм го написал баце,шото и аз неможах да повярвам кат го видях
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X