Известие

Collapse
No announcement yet.

Минавка ли е 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Минавка ли е 156?

Скоро някой пуска филмче от краш тест на 156, сега гледам обяви за 156 на части и извода ми е, че тея коли се гънат като вестник.

Та въпроса ми е това гънене е за да се повиши безопасността на пътниците - да омекоти удара или просто караме уникални боклуци.

аз такива снимки на 155 не съм виждал.

ами според мен уж е за по-добра безопастност, а и като цяло всчки нови коли ги правят по-крехки. Скоро гледах краш теста на 159-ката и тя се смачка супер много /не толкова колкото 156 / ама е 5 звезди на EuroNCAP
    159

http://www.youtube.com/watch?v=1yBIWkTyvmo

156

http://www.youtube.com/watch?v=Pkk3pmfa4vU
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Абе то е хубаво да се гънат колите при удар, обаче само в предната част....купето не би трябвало да се деформира....така, че аз си мисля, че 156-ците са си опаснички при сериозни удари

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
      1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

истината е че 156 се представя зле на краш тест,както и 147,но ти се разочароваш от алфата,защотото смяташ че само тя е така,след като си я видял,а не е така само тя!много малко са моделите преди 2000 година,който са по-добре от нея,дори и от по-голям клас!и принцеса Даяна беше в нова S-класа,но........
        147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Като се сетя с какви скорости ги караме направо настръхвам. Ама какво сме виновни те самички си ги вдигат)

Ще ходя при бате Бобо да и смени софтуера и повече от 100 да не вдига.

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
            Като се сетя с какви скорости ги караме направо настръхвам. Ама какво сме виновни те самички си ги вдигат)

По добре си земи един Фашист 2-ка
            Вместо да опропастяваш убавата талянка
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
            Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx

Comment

Първоначално публикувано от automaniac

много си прав ама да си вземе 3-ка щото 2-ка незнам дали ги докарва до 100
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                Първоначално публикувано от automaniac

много си прав ама да си вземе 3-ка щото 2-ка незнам дали ги докарва до 100
                е та как ... най-бързата кола в света ... ако не ги докарва до 100 ще и сложи 3-4 лепенки или ще затъмни задните стъкла и ето ти 100 коня отгоре
                Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Минавка е ... минава бързо покрай секви бангии ...
                  147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                    Минавка е ... минава бързо покрай секви бангии ...
                    146 1.6 Boxer '96

Comment

Хайде да се изкажа и лошия модератор ще затвори темата - В неделя посетих щанда с вагените.

Гледам тук, так абе няма голф!

Идват едни девойки и любезно питат - Господине може ли да Ви помогмен?

Да къде е Голфа?

Еми няма го тази година.

Е как така отговорих аз - станали сме рано за да дойдем от село за да се поклоним пред този модел, а Вие не сте го докарали.

Сещайте се сами какво стана после.

Comment

Хайде да се изкажа и лошия модератор ще затвори темата - В неделя посетих щанда с вагените.

Гледам тук, так абе няма голф!

Идват едни девойки и любезно питат - Господине може ли да Ви помогмен?

Да къде е Голфа?

Еми няма го тази година.

Е как така отговорих аз - станали сме рано за да дойдем от село за да се поклоним пред този модел, а Вие не сте го докарали.

Изнасилиха те?
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

смех представям си
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Re: Минавка ли е 156?

Скоро някой пуска филмче от краш тест на 156, сега гледам обяви за 156 на части и извода ми е, че тея коли се гънат като вестник.

Та въпроса ми е това гънене е за да се повиши безопасността на пътниците - да омекоти удара или просто караме уникални боклуци.

аз такива снимки на 155 не съм виждал.
                            155 и 156 са на едно шаси с много малки разлики. 156 е по здрава има усилване във врати предни колони и др. За времето си това шаси е едно от най яките то си е типо а ако видите тестове на БМВ Е36 Ауди А4 даже А6 или първата Ц класа са много по зле, имат май към една звезда. А 147 която е на същата база има мисля че 3 звезди. Лошото е че талянците прават 156 и 1-2 години след това започва да се обръща внимание на краш тестове и повечето от другите пройзводители регират и след 2000г повечето им коли са доста по здрави, докато 156 си остава на нивото от преди това.

Comment

...до известна степен-да....
                              156-2.4-JTD-99;
                              156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Working...
                              X