...до известна степен-да....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Минавка ли е 156?
Collapse
X
-
;0
Братле, гънат им се ламаринките ама другото си е 6. Карал съм стотици автомобили и само Алфата 156/'97/ и Хонда Акорд/'03/ са издържали на такива приключения. Б-класата на Мерцедес е на 20000км и вече и сменяхме носач. Като се грижиш за колата и като внимаваш/това включва да избягваш удари от разни джигити/, мисля че няма защо да се притесняваш. Предпочитам да съм в 156 отколкото в Астра или някой Форд...блъскали са ме и с Алфата и с Фиеста))) Ще разакзвам друг път, но мисля че резултатът ти е ясен
))))
Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 ts & Mercedes S500L
Comment
-
виж, аз я имам отскоро...и аз съм сменил доста коли с по много километри....бих казал карач съм донякъде/да не прозвучи че се пъча/...още в началото ме впечатлиха доста неща..писах ги във форума.....особенно: - изключително технологичен автомобил....макар и на гъсто-всички възли са удобно разположени, ...че аз като му легна отдолу...и с 1 пневмо-пистолет...каквото речеш,и го бръмнеш за нула време...чудя се на доста колеги даже ... ама туй как било,та в кой сервиззз....доста неща сам си оправям и сменям сам...по скоро до сервизи опирам за прости неща...та доволен съм...останалото си е разумно каране и разбира се късмет...дай боже...а и на всички колеги...156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
Comment