Известие

Collapse
No announcement yet.

Много поздрави на Петко (KGB) :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много поздрави на Петко (KGB) :)

Днес бях оставил колата в един сервиз на бул.акад.ив.Гешов за да ми сменят накладките,защото ме домързя да си ги сменя сам. Та към 6 след обяд отидохме заедно със сина ми да си я вземем.Тръгваме,и естествено 100 години не мога да изляза на булеварда от страничната улица,защото има адско задръстване.Чаках сигурно 5-6 минути,и изведнъж виждам една червена 147-ца спира и ми дава предимство.Викам си:"абе много ми е позната нещо тая 147,и джантетата някъде съм ги виждал".И след 2 секунди виждам,че Петко спрял и ми маха да мина! За съжаление предимстовото,което ми даде не ми свърши работа,защото трябваше да се престроя в най-крайната лента.Не е кой знае кво да ти датат предимство,ма ми направи впечатление,защото в тия задръствания е цяло чудо някой да ти даде да минеш. А и също ме изкефи,че Петко наистина си е супар алфист - помага на другите алфаджии.Ако беше някой голф сигурно нямаше да е така услужлив :P Така че евалата KGB !

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Е айде сега, направо ме караш да се изчервявам

Пак и малко по-надолу в средната колона имаше една алфистка с 145тица....тя щеше да те пусне пред нея и така до най-лява лента
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Е да,ма не я бях видял. :P
      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

и аз съм забелязала, че като видя алфист го пускам, другите - не или поне по-рядко
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз съм забелязал, че като съм на кеф - пускам, като не съм - не
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            Аз съм забелязал, че като съм на кеф - пускам, като не съм - не
            Именно И аз така :P

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Старая се винаги да съм колегиален и давам път на излизащите без предимство в задръстванията......с изключение на бакшишите
              След стачката която направиха в София и блокираха целия град и ми объркаха 101 дела, съм им обявил джихад!....и като не му дам път и той почне да ми ръкомаха и кълне, най-любезно му предлагам да жсе отнесе към парламента и да отиде да стачкува...

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
              1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                Старая се винаги да съм колегиален и давам път на излизащите без предимство в задръстванията......с изключение на бакшишите
                След стачката която направиха в София и блокираха целия град и ми объркаха 101 дела, съм им обявил джихад!....и като не му дам път и той почне да ми ръкомаха и кълне, най-любезно му предлагам да жсе отнесе към парламента и да отиде да стачкува...
                И аз съм точно на този принцип
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Всеки ги мрази бакшишите, ама и те много си позволяват.
                  Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Working...
                  X