Известие

Collapse
No announcement yet.

Дигитална Видео Камера???избор...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да ама не....при дигиталните камери...са 2 фирмите които правят ЦЦДто...от там всичките други чипове са правят в едно мазе в пекин

Тоест ЦЦДто е едно...има разлика в оптиката и в функцийте....за Сонито хората казват, че има трудности до фокусира при бързо зоомиране.

Продължават да чета по нета да видя каква още информация ще докопам.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Мога да ти кажа мнение на човек който се занимава с камери (консултант). Вземи си SONY (без да се замисляш) . Параметрите наистина и са по слаби (по точно ZOOM -a) но виж из нета ,че всички скъпи камери нямат повече от 12х zoom. И като си вземеш SONY сравни записа с един Samsung гарантирам ти че ще останеп много доволен (за почерпката ще се раберем допълнително) . АА и батериите им са по издръжливи кофти е като ти свърши батерията точно в най важния момент :wazuup: . Точните модели на Sony DSC-HC14 - 890 лв. или DSC- HC16 (1 - 1000lw. 18 е с дистанционо в комлекта.

Comment

Това за фокуса са глупости , да не би Samsung да е с по добур фокус :wazuup: . Лично съм сравнявал двете марки 100 % за Sony . Но ти си решаваш.

Comment

От скромния ми опит с дигитални апарати и камери,мога да ти кажа само:Търси Панасоник,най доброто е с оптика ЛАЙКА! Ако се поразтършуваш малко мооже да си намериш и с 3ССД МАТРИЦА,КОЕТО Е НАЙ ЖЕЛАТЕЛНО!

Успех! Бивш оператор съм все пак
          Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Аз мога да ти помогна само с едно а то е че на сони батерията е най добра това след сравнения на 3-4 приятели с дигитални камери. А според наблюденията ми панасоник има най слаба батерия. Имам обикновенна камера панасоник и батерията и изкарва 30 мин запис. А старата ни сони изкарваше по 80-90. иначе за функцици не знам.

Comment

Приятел знаеш ли колко относително е това,3 години се занимавам с камери и апарати казвам ти по добро от Панасоник,като оптика и механика НЯМА
              Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Аз затова си казах че не разбирам, ти след като си бил оператор трябва по да знаеш от мен просто по мой наблюдения батерията на сони е по добра но може така да се е случило. иначе аз си харесвам панасоника щото снима добре за касетъчен.

Comment

В неделя си свалих ръководствата за ползване на следните модели: SAMSUNG VP-D305I 829лв. ,JVC GR-D73 899лв. и SONY DCR-HC18 999лв.

и стигнах до следния извода като опции за ползване Самсунга е най-добре...като цяло прочитайки доста ревюта на потребители на тези камери, като цяло Самсунга имаше най-висок рейтинг. ЖВЦто можеби е с най-добрата картина но само на дневно снимане.

Абре продължавам да гледам...но като гледам за мойте целе да ви снимам как се състезавате ще е най-добре Самсунга...като съотношение цена качество.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

аз си взех самсунг преди година и съм много доволен като преди това направих проучване какво да си взема значи До 1000лв самсунг е най добрия избор според мен.имам приятел с JVC и със сони разлика в картината почти няма м/у отделните камери просто моя е с по голям zoom и по далечните обекти ги снима по добре става въпрос за оптичния zoom .Ако обаче не ти е твърда границата от хиляда лева може би панасоник са по добри във по скъпия клас.важно при камерите е CCD-то и оптичния zoom , не се лъжи по сумарното от цифров и оптичен zoom(примерно 880х)

Comment

Първоначално публикувано от alfamilano
                      От скромния ми опит с дигитални апарати и камери,мога да ти кажа само:Търси Панасоник,най доброто е с оптика ЛАЙКА! Ако се поразтършуваш малко мооже да си намериш и с 3ССД МАТРИЦА,КОЕТО Е НАЙ ЖЕЛАТЕЛНО!

Успех! Бивш оператор съм все пак
                      абсолютно съм съгласен един колега има панасоник който е доста по-евтин от на шефа сонито и по нищо не му отстъпва освен по цена
                      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
                      X