Известие

Collapse
No announcement yet.

ЛукОйл подарява Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЛукОйл подарява Алфа

Тази сутрин гледах реклама на бензиностаций ЛукОйл в която казаха че подаряват чисто нов СПОРТЕН автомобил. Автомобилът определено беше Алфа Ромео, но не съм сигурен дали беше 159. Някой друг гледал ли е рекламата?
    146 1.6 Boxer '96

мдаа наистина е Алфа 159 и има реклами и по телевизията и вестниците и в рекламата се казва: ".....чисто нов спортен автомобил Алфа Ромео...."
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

159 e
      но нещо не ми се изясниха условията на играта
      Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от MONI
        мдаа наистина е Алфа 159 и има реклами и по телевизията и вестниците и в рекламата се казва: ".....чисто нов спортен автомобил Алфа Ромео...."
        Готово поправих се, все пак беше много рано като я гледах и съм проспал това-онова
        146 1.6 Boxer '96

Comment

ето рекламата
          Alfa Romeo 146 ti

Comment

А направи ли ви впечатление , че на ТВ- рекламата е скрита предната емблема на алфата.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
              А направи ли ви впечатление , че на ТВ- рекламата е скрита предната емблема на алфата.
              На всички реклами е така, без разрешение от производителя нямат прова да показват емблемата.
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                На всички реклами е така, без разрешение от производителя нямат прова да показват емблемата.
                аз си мисля че няма проблем от производителя, а просто става двойна реклама и те за това крият марката
                Alfa Romeo 146 ti

Comment

Явно е нещо свързано с телевизията, щото пък във вестника нищо не е скрито.

Я някой дет се занимава с реклама да ни осветли...
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                    Явно е нещо свързано с телевизията, щото пък във вестника нищо не е скрито.
                    Аз като видях , че е без емблема си викам " тия само за снимките са зели Алфа после друга ще дадът". В ТВ- рекламата казват само- спортен автомобил.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

само дето не е ясно какъв е мотора вероятно нещо базово ама то на харизан кон зъбите не се гледат

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                      X