Искам да си купя кола,проблема е следния че немога да се пра на BMW316 или на GTV. Алфата има много по як вид,но ми казаха че италианските били слаби откъм окачване,и че частите им били скъпи.Вие които сте горди собственици за GTV как мислите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ако може да ми дадете съвет ;)
Collapse
X
-
GTV е на светлинни години пред тва умрело БМВ... Макар, че са много различни класове... БМВ то има единствено предимство "простор", който ако бъде сравянван с пунто дори е по-малък, ама карайAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
GTV-то до колкото знам има по-скъпо задно окачване, но и стъпката му в завои си оправдава цената....
Според мен няма място за сравнение... не защото едната е по-хубава или по-лоша, а защото са различни класове автомобили.
Лично аз съм за Алфата... не защото ще си я взема /доста ми е тясна, ама и аз съм голям/ а защото БМВ за мен почва от 5-та серия и от 2.5 моторите на горе...2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Аз ще ти го кажа по следния начин: ако искаш да си гъзар и да караш сравнително пъргава и готина кола тва е GTV-то ако изкаж да подръжаваш на селските мутри взимай BMW и му затъмни задните стъкла непременно(и истинските мутри с седмиците щи пресветкат с фаровете да им правиш път и ще псуват по пътя
)
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзарАз ще ти го кажа по следния начин: ако искаш да си гъзар и да караш сравнително пъргава и готина кола тва е GTV-то ако изкаж да подръжаваш на селските мутри взимай BMW и му затъмни задните стъкла непременно(и истинските мутри с седмиците щи пресветкат с фаровете да им правиш път и ще псуват по пътя
)
щом се двуумиш,а не си казал "ГТВ ще е" значи не си кой знае колко запален по ГТВ-то,от страна на динамика гтв-бмв 1:0 ;от страна на дизайн 2:0 ; от страна на комфорт 3:0 ; от страна на разход(като се вземе разликата в обема и мощността) 4:0 и т.н. все .. :0 така че прави си изводи
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзарАз ще ти го кажа по следния начин: ако искаш да си гъзар и да караш сравнително пъргава и готина кола тва е GTV-то ако изкаж да подръжаваш на селските мутри взимай BMW и му затъмни задните стъкла непременно(и истинските мутри с седмиците щи пресветкат с фаровете да им правиш път и ще псуват по пътя
)
Прав си малко тъпо беше ама просто написах това което виждам по улиците на Пловдивlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
добре,а истина ли е това дето много хора ми разправят-че много често се разваляли алфите,че колкото струвала поне още толкова трябвало пари да си имам за да мога да я подържам?Четох на едно място в форума там имаше някакви цени и кой какво правил по колите,ама не съм запознатАко някой ми отговори ще съм му благодарен
Comment
-
Първоначално публикувано от kosi427добре,а истина ли е това дето много хора ми разправят-че много често се разваляли алфите,че колкото струвала поне още толкова трябвало пари да си имам за да мога да я подържам?Четох на едно място в форума там имаше някакви цени и кой какво правил по колите,ама не съм запознатАко някой ми отговори ще съм му благодарен
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от kosi427добре,а истина ли е това дето много хора ми разправят-че много често се разваляли алфите,че колкото струвала поне още толкова трябвало пари да си имам за да мога да я подържам?Четох на едно място в форума там имаше някакви цени и кой какво правил по колите,ама не съм запознатАко някой ми отговори ще съм му благодарен
Ще заприличат на Аватара ми.
Comment
-
Абе пич...Много се трошат, много харчат, скъпа потдръжка, много са бавни...Я не се занимавай с тия алфи ами си вземи едно опелчеAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTIАбе пич...Много се трошат, много харчат, скъпа потдръжка, много са бавни...Я не се занимавай с тия алфи ами си вземи едно опелче
Comment
Comment