Известие

Collapse
No announcement yet.

pitane za Tech. Pregled

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• pitane za Tech. Pregled

Първо моля за извинение за латиницата, ама тоя кредор не бачка от Ку-тека нещо

Имам питане към колегите от Бургас къде се намира севизът на СБА (се-бе-а), че увиснах като прани гащи тука, а трябва да мина преглед до края на месеца.
    Второто ми питане е как да си платя годишния данък, след като съм в друг град И дали е възможно да мина преглед без да съм го платил?
    Мерси предварително.
    Ако някои добройелателен мод ми конвертира писанията на кирилица, ше съм задължен

гутоф си
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Re: pitane za Tech. Pregled

Първоначално публикувано от trustworthy
    Първо моля за извинение за латиницата, ама тоя кредор не бачка от Ку-тека нещо

Имам питане към колегите от Бургас къде се намира севизът на СБА (се-бе-а), че увиснах като прани гащи тука, а трябва да мина преглед до края на месеца.
    Второто ми питане е как да си платя годишния данък, след като съм в друг град И дали е възможно да мина преглед без да съм го платил?
    Мерси предварително.
    Ако някои добройелателен мод ми конвертира писанията на кирилица, ше съм задължен

гутоф си
    Абе ти телефон нямаш ли или само интернет .....
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Re: pitane za Tech. Pregled

Първоначално публикувано от trustworthy
      Второто ми питане е как да си платя годишния данък, след като съм в друг град
      Ми не го плащай аз три коли смених и съм платил данък само за Типото 18 лв преди 2 години никой не ме пита
      Виж Алфата ...

Comment

добре, като тръгнаш да продаваш колата не стават ли проблеми? Питам, щото и аз не съм плащал данък.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

ами просто системата е такава, че няма АБСОЛЮТНО никаква връзка между общината, КАТ, и нотариуса който ще ти подпечата договора. И двете коли ги продадох с неплатен данък.
          Виж Алфата ...

Comment

Преди години платен данък търсеха при прегледите , но вече не търсят. Ще трябва да го платиш ако ти трябва по някакъв повод бележка , че не дължиш данъци. На мен ми се води в данъчното 1 Рено , което съм продал преди 2-3-4г. Като си плащах тая година искаха и на него да платя , казах им , че е продадено , искат договора за продажба за да го отпишат . Ако нямаш попълваш 1 декларация и готово. Аз и това не направих и догодина- 2-ра серия .
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

лошото е че след 5 години примерно ще вземат да измислят някакъв механизъм и ще трябва да се плаща
              Виж Алфата ...

Comment

може да се плати само последния данък, но не е изключено след време да получиш честитка за стари данъци с лихвите
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първо да благодаря на Неокил за отзивчивостта Второ: не е задължитрлно да е платен данъкът за да се мине преглед, ама сега пък искали големия талон, че им трябвали някакви данни

П.П. благодаря на мистериозния мод за съдействието
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                    може да се плати само последния данък, но не е изключено след време да получиш честитка за стари данъци с лихвите
                    Да ама само ако си я обявил в общината - аз като не съм я обявявал,няма как да получа честитка.
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

аз никъде не съм... И никога не са ме питали що не е на мое име колата
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Скоро се сблъсках с тези данъци.
                        В София е друга България,не декларираш колата в данъчно,не плашташ пътен данък,но извън София не можеш да прехвърлиш колата без пътен данък ! освен ако нотариоса не е твой човек !
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Точно така е. Има си двумесечен срок, в който да се отвори партида на колата и да се започне да се плаща данък за нея. Мен ме глобиха 20 лв, че се отплеснах и бях пресрочил
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

Working...
                          X