Известие

Collapse
No announcement yet.

Ферари Ф40 снощи в София .....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колата е.....нямам думи....
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Нено пак се изказа Това недоносено турбо има мнооого паста да изяде, ако изобщо може да стигне Енцо Мотора не му е много голям - 2.9 В8 ... звука е готин, ноооо на Енцото е лудница. Все пак сравняваме В12 АТМОСФЕРЕН... сами знаете, ч турбо колите гъгнат и на звук са спънати ... Иначе колата е супер (аз да се изфукам - имах късмета да видя неколко такива в действие... и даже да ги посравня с Енцо), амааа да ми говорят как е по-кола от онова животно..... и Ф50 е много силно, макар да е от черните години на ФИАТ

Пак за Нено - на ФФХ не знам дали се вижда смолата, ама нема табло бате и е 150 коня над Енцо-то АТМОСФЕРНИ !
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

F 40

Това е любимата ми кола имал съм удоволствието да влезна в едно чисто ново Ф 40 в Люцерн и мога да кажа че това е най-реалната супер кола вътре няма нищо няма даже радио просто нищо сядаш едни твърди спортни седалки един волан един скоростен лост и огромен мотор зад теб какво друго ти трябва.
        В заключение ще кажа че този расов автомобил не може да бъде сравняван, не може да си позволим да сравняваме кола с таква ИСТОРИЯ
        EX 156 1.6 TS

Comment

F-40 е истината според мен има само едно нещо което е по-добро!И то е: http://www.youtube.com/watch?v=nfF1Fzx8tmA усилете звукът и затегнете коланите !Но F-40 е класика машината на машините!

Comment

Снощи как я изряза тоя по паветата не е истина,
            той затова Петко гледаше така
            Ми ша гледа я все пак не е бързия дизел тва ма нишо той са ша купи едно и ша му бодне 2.4 ЖТД и ша излети Ферарито
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от ne0
              казвал съм го и преди......

енцото и ф50 репи с домати да ядат....

на тая кола кат влезиш се вижда смолата на карбона

дис ис дъ кар опф олл карс.... дъ кинг оф дъ кингс дъ девъл он дъ роад.

Е те тва е ............... ФЕРАРИ + ТУРБО + ТУРБО = Дъ Кар оф олл карс
              Напълно съм съгласен с теб Ако не ме лъже паметта това дживотно тежи 950кг ДА,не е АТМОСФЕРНО ,но е Божество сред автомобили.Според мен сръвнение не може да има м/у Ф40 и Енцо защото едното се кара като трактор и е Адски бързо а другото се кара съмо и е адски бързо
              Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

F-40 малко звук - http://www.youtube.com/watch?v=YFz4OrfkILo
                Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                  Снощи как я изряза тоя по паветата не е истина,
                  той затова Петко гледаше така
                  Ми ша гледа я все пак не е бързия дизел тва ма нишо той са ша купи едно и ша му бодне 2.4 ЖТД и ша излети Ферарито
                  Ако е рекъл господ ще си купя, а какво ще му сложа си е мой проблем...може и един 1.3 мултиджет да му монтирам да ми харчи 3 градско.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                    Нено пак се изказа

Пак за Нено - на ФФХ не знам дали се вижда смолата, ама нема табло бате и е 150 коня над Енцо-то АТМОСФЕРНИ !
                    Бате тия сменят скоростите от волана - това да не е електронна игра.....
                    Вярно сега са атмосферните години на Ф1 и т.н. но много добре знаеш какво е фч0 за ферари и за автомобилизма.... и за турбо ерата в ф1

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

стига сте спорили бре,Ф 40 е едно от най-яките ферарита,а да се сравнява с бутиковото енцо е срамота,не си спомням точно дали беше сравнението м/у Ф 40 и Ф 50 в топ гиър и познаите какво .....мииии Ф 40 е колата

Comment

Сега не ми казвай, че Ф40 не е бутикова кола
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                          Сега не ми казвай, че Ф40 не е бутикова кола
                          е сравнена с твойта е бутикова,а и годинките си и казват своето,вече е в друга графа,но преди 20+ години си е била редови самолет

Comment

Немога да ви намеря писанията на един пишман собственик на Енцо, ама гласяха следното : За какво са сложили тракшън контрол, като никаква работа не върши. когато те избутат 660 коня отзад. Не мога да си представя тогава, ФФХ какъв ад за каране ще е. Ф40 са го направили такова, защото не са имали чалъм да го направят по-убаво. Представете си кви касфони е имало тогава и кви климатици. Да на Енцо скоростите се сменят от волана, ама това лошо ли е ? На 800 коня мотор ръчните скорости биха изтраяли неколко часа. В ръцете на баце Нено и час им е много, ама това е друга тема ! Все пак искам да видя тоя рацер, който сменя скорости по-бързо от Енцо. На ф40 мотора бил голем... е откога 3 литра е голем мотор ? Енцо било бутиково или паркетна бегачка... ееех колко от вас са виждали И чували Енцо на живо ? А колко от вас на писта ? Нищо паркетно няма в тая кола. Мотора му наистина е голям и звучи като магия ! Същото мога да кажа и за Миура ! Това е наистина стара и красива кола, а Ф40 за мен е просто една супер кола с малък мотор и нищо особено. Пагани е същата супер кола, но с голям мотор и пак нищо особено ! Ако пък толкова ви са проблем 2 елипси на задните калници, има ФФХ е там искам да видя вече..... онова ще е звер - дори табло няма !

Все пак това не прави Ф40 обикновенна кола, но не го величайте - не е нищо особено сравнено с едни други коли. ФФХ и МЦ12 Корса
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Насееее Насе,кво ми сравняваш коли с 20 години разлика в технология,приоритети и т.н. много ясно че енцо е бутикова кола(що я обърка с паркетна) и стига с тия клими,кожи и тем подобни глезотии,нямало кастофон-ей кво от тва,спорта няма нищо общо с лукса!!!

Comment

Няма смисъл спорът е излишен!Ферари немогат да направят лоша кола или поне аз не се сещам за такъв модел!Всяка си е сама по себе си уникална!

Comment

Working...
                                X