Известие

Collapse
No announcement yet.

Синя зона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от proper
    понеже по СМС-а едва ли се позава къде си спрял точно в София, а само това че си спрял в синя зона и проверяващия получава инфо да не те глоби...... ок... ако съм седял 2 часа на едно месо и съм платил с СМС и след това тръгвам и спирам по работа на 3 преки по-надолу и пускам пак СМС за ново събитие дефакто..... кво системата ше ми каже таковай си майката повече от 2 часа не можеш (понеже нямя как да знае че съм се преместил дефакто)..... ко праим тогас ?????????
    Тази ситуация си е съвсем реално възможна.......освен ако сяка улица си няма номер отделен за СМС не виждам как ше стане.....
    И това е вярно, но тук идва чисто човешкия фактор.
    Ако проверяващия види, че колата ти стои повече от 2 часа ще я вдигнат.

От друга страна ако си преместиш колата и пак пратиш смс друг проверяващ за "новата" зона ще види, че колата не е била преди това там и няма да последва санкция

Така го обясних, че не знам дали някой ме разбра.Така ги виждам нещата аз

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

а ако проверяващия си бърка в хххх и не ме види че съм бил спрял там или не..... което е съвсем нормално, защото и сега можеш понякога да спреш в синя зона и ако много бързяш и нямаш талон, а чичкото задява мяцката от сергията в края на улицата не ти се чака да дойде и ....... след 20 минути отивам и нямам глоба.... така че.... недомислили са го ми се струва...
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

ето още по темата
        http://www.dnes.bg/article.php?id=38276
        Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Working...
        X