If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шо не мое да се пише на латиница у форума а мое да се...
Шо не мое да се пише на латиница у форума а мое да се...
Шо не мое да се пише на латиница у форума а мое да се пише селски на мен ми е много по трудно да чета селското писане, отколкото латиница... Само се надявам, че в реалния живот не говорите така..
Re: Шо не мое да се пише на латиница у форума а мое да се...
Първоначално публикувано от Mind_Control
Шо не мое да се пише на латиница у форума а мое да се пише селски на мен ми е много по трудно да чета селското писане, отколкото латиница... Само се надявам, че в реалния живот не говорите така..
по зле е
тая тема е интересна, наистина...
аз мисля, че правилния български не е много популярен, да не кажа хич, което е тъжно, но факт
дали ще пишеш с неправилна пунктуация, правопис, или на "селски" -разлика голяма няма ... винаги може да дразни
Re: Шо не мое да се пише на латиница у форума а мое да се...
Първоначално публикувано от valjo
Първоначално публикувано от Mind_Control
по зле е
тая тема е интересна, наистина...
аз мисля, че правилния български не е много популярен, да не кажа хич, което е тъжно, но факт
дали ще пишеш с неправилна пунктуация, правопис, или на "селски" -разлика голяма няма ... винаги може да дразни
Аз най- вече визирам разни толкова изкривени думи, че ми трябва време, за да се сетя какво значи.. Иначе за пунктоацията- както и да е..
Защото латиницата е чужда азбука, а диалектите са богатството на българския език .
Ти мани другото, ми вече всеки говори на баце и "къ мислиш ти"
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Прав е колегата Mind_Control, все пак трябва да се спазват някакви елементарни правила за писане.
Никой не е длъжен да е запознат с всички диалектни изрази, а те както знаем са доста.
Съвсем скоро се чудих на една думичка - "осуркали", кой да ми каже, че това значи "одрали"
Няма какво да се чудите....то почти целия форум стана култ към простотията...
погледнете само колко поста има в темите за нови модели и т.н.
И колко поста се пишат в рамките на час в тема от сорта, 18годишна Алфа с кожен салон.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Я някой пловдивчанин да преведе израза: Едикъдеси "е джорджинка, майна, ний исками на айляк!"
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
На мен пък ми става супер интересно като прочета нещо на диалект Обогатявам си културата, започвам да търся ,за да разбера коя дума от къде идва и какво означава
Понеже аз доста се лигавя и пиша -ей тъй на ..по главата си искам да кажа,че го правя съвсем умишлено
п.п.
Умея и доста добре да се превземам -всичко според ситуацията
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment