Вчера си карам по бул. "Черни Връх" и гледам пред мен един пич с неква стара Мазда и стопа му виси на едно кабелче. От чиата колегиалност направих нарушение за да спра до него и да му кажа!!! А пича ми вика: "Теб кво те бърка кво виси от мойта кола, бе мухльо"!!! Колкото и човк да се опитва да помага на хората, все се намира по някой "селяндур", който да му убие ентусиазма! Аман от комплексари!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Аман от комплексари!!!
Collapse
X
-
Това си му е начин на живот на човека...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
ми аз пък намерих портфеил пред моя гараж пълен с документи и отидох да го върна на адрес и .......................... досещате се какво стана окоза си че аз съм го откраднал на плажа ........ и ходих да пиша обяснение в полицията абе ко да ви кажа вече ми писна от българската простотияAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuАз ако бях, щях да слезна....
1. Бях с приятелката ми!
2. Не ми се пада на неговото просташко ниво!Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Прав си, колега, но след няколко такива неуспешни опити, ти идвва да се откажеш! Аз специално не понасям такива отношения между хората..... Не е нормално!Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Позволете ми да споделя мои подобни ситуации, уви, аз обиновено съм на мястото на този, на който нещо му показват, но винаги съм благодарила любезно
Спомням си случка от 8 март, когато колегите ни бяха подарили на всички жени цвете в саксия. Аз имах и други неща в ръцете и за да си намеря ключовете, трябваше да оставя саксията някъде... оставих я на капака. И явно съм забравила. Бях си тръгнала с цветето, все още бавничко, един мъж усмихвайки се ми сигнализира, че имам нещо на капака и аз включих.
Та продължавайте да бъдете хора, въпреки простаците, защото можете да помогнете на някой, който ще е благодарен. Това е важното. В моя случай спасихме едно цвете. :PDriving is the only thing I'm bad at
Comment
-
Първоначално публикувано от odiseyЦвете в саксията или в твое лице
пп.мислех да не се отклонявам както винаги от темата, но на цветето не му е било писано явно ... като го пресаждах го оставих за малко с още две приятелчета-саксии на капака на тоалетната, който е наклонен и докато изчистя пръстта на балкона чух "туп" и дотам им бешеDriving is the only thing I'm bad at
Comment
-
Първоначално публикувано от TicklesПървоначално публикувано от odiseyЦвете в саксията или в твое лице
пп.мислех да не се отклонявам както винаги от темата, но на цветето не му е било писано явно ... като го пресаждах го оставих за малко с още две приятелчета-саксии на капака на тоалетната, който е наклонен и докато изчистя пръстта на балкона чух "туп" и дотам им бешеAlfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от odiseyАз мисля че в такъв случай трябва да поемеш дълбоко въздух и да забравиш. И следващият път като видиш пак подобен случай да постъпиш по същия начин! Браво за постъпката!ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment