Известие

Collapse
No announcement yet.

Българският съд?-вече няма такъв!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Българският съд?-вече няма такъв!

http://www.dnes.bg/article.php?id=38333

Като реша да си разчиствам сметките с някой ще се надрънкам като добиче и ще го утрепя с колата

Излиза, че след 2 седмици ще ме пуснат под парична гаранция от 5000 лева и готово.Чиста работа

Оставам безмълвен, защото не виждам какво може да се каже...отврат!

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Ужас вече не подлежи и на обжалване !Никаква справедливост няма в тази държава!

Comment

в тая "мърлява" държава нищо не може да ме учуди....
      хората си отиват ... а за виновниците ... нищо ....

аман от всичко в "родната" България ....

http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=38302
      типичен пример....
      хората които трябва да опражняват контрол ... се защитават от "ромите"
      и какво? Съд щото са стреляли ...

къде е закона и правосъдието ?
      че в такъв случей да им вземат оръжието и да им дадът по една палка само и така ... да патрулират!
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Значи предсави си че си полицаи и те нападат роми и искат да ти накъсат пагоните .... и извадиш пистолета и грамнеш при самозащита и уцелваш рома по големия пръс на крока знаиш ли какво ще стане??? аз ще ти кажа На следващия ден в вестник труд ще пише с огромни букви ПОЛИЦАЯ "ДРАГАН ПЕТКАНОВ" ЗАСТРЕЛЯ РОМА ОТ УПОР ........ И ЩЕ ТЕ ИЗГОНЯТ ....... А ако си замалчиш и се оставиш на ромите да ти скасат пагоните да ти земат пистолета и да ти направят аналния отвор колкото 1-но желязно левче ......... На следващия ден в вестник труд от заде в едно малко смешно каренце незабележимо ще пише "полицая д.п. бе нападнат и изнасилен от роми и толкоз нищо няма да се чуе нищо няма да се види тва е скапаното положение в тая смрад как искате после полицаите да правят нещо как искате да няма корупция като имам познати катаджии които зимат чиста заплатка 450лв.................................
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

Re: Българският съд?-вече няма такъв!

Първоначално публикувано от Слав
          http://www.dnes.bg/article.php?id=38333

Като реша да си разчиствам сметките с някой ще се надрънкам като добиче и ще го утрепя с колата

Излиза, че след 2 седмици ще ме пуснат под парична гаранция от 5000 лева и готово.Чиста работа

Оставам безмълвен, защото не виждам какво може да се каже...отврат!
          Имайте на впредвид , че вероятно не е шофирала жената , а 16 годишния и син - тя твърди че е шофирала за да спаси сина си Може за това да е тка - знам ли- така се говори!!!
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

не бе не е шофирал той, пуснали са я щото "имала тежко болна майка. "
            Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
              не бе не е шофирал той, пуснали са я щото "имала тежко болна майка. "
              и невръстения,каквото и да означава това.и тя и загиналото момче са ми съседи,жената беше шофьор в обществения транспорт и превозваше ученици!жалко,че ще се потули поредния шок в нащо село

Comment

Ако сте ходили в съда ще разберета каква е веселба, ама си вземете камера, че инак няма кой да ви повярва. Аз се обедих че СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е НАЙ ЗЛЕ и най тромава, делата се гледат по 3-5 години средно, а от тях я има 3-4 заседания, я не

А сега мацката направо може да излезе през Румъния, Гърция и не могат да я намерят никога Па после да ми обясняват какви нови закони има при положение, че и старите никой не ги спазва.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Да, найстина съдебната система е корумпирана, бавна и неефективна.
                  Да, найстина пияндетата-убийци трябва да влизат в затвора.
                  Но, имайте предвид, че жената все още не е осъдена, а докато не е, тя се счита за невинна. Освободена е от ареста, защото докато приключи делото, на нея й е наложена мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 5000 лева. Сумата е относително голяма, като се има предвид масовата практика за размера на гаранциите.
                  Мярката за неотклонение, видно и от самото значение на израза, не е наказание. Колкото и да не ви се нрави от морална гледна точка, задържането под стража като мярка за неотклонение се прилага само в изключителни случаи. Представяте ли си какво ще стане, ако задържат всички следствени.
                  Мярка за неотклонение задържане под стража се взема, когато е налице обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъпление, което се наказва с лишаване от свобода или друго по-тежко наказание, и доказателствата по делото сочат, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление.
                  Ако от доказателствата по делото не се установява противното, при първоначалното вземане на мярката за неотклонение задържане под стража, реалната опасност (виж предходния абзац) е налице, когато:
                  1. лицето е привлечено като обвиняем за престъпление, извършено повторно или при условията на опасен рецидив;
                  2. лицето е привлечено като обвиняем за тежко умишлено престъпление и е осъждано за друго тежко умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода не по-малко от една година или друго по-тежко наказание, чието изпълнение не е отложено на основание чл. 66 от Наказателния кодекс;
                  3. лицето е привлечено като обвиняем за престъпление, за което се предвижда наказание не по-малко от десет години лишаване от свобода или друго по-тежко наказание.
                  Когато опасността обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление отпадне, мярката за неотклонение задържане под стража се изменя в по-лека или се отменя.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

И ако ПРЕДУМИШЛЕНОТО убийство на три деца не е изключителен случай, то тогава ДА ВИ ЕБЕМ У СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
                    Аман от засукани адвокатски изрази, преди време когато тази тема се коментираше, се въздържах от комантар, но сега просто не мога:

ПИЧ ТАЯ КУЧКА Е УБИЛА 3 ДЕЦА, и ако си го пропуснал, си го запиши и си го набий в риторично настроената тиква, ако ми се случи подобно нещо /да не дава Господ/ тая кравя ще лежи на дъното на Дунав с камък на врата и адвоката и ще и прави компания, докъто някой негов колега ме изкарва луд и ми дадат 2 години условно
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

Димо, теб не те ли е срам ??? 5000 лв била "относително голяма" сума. Толкова ли струват 3 човешки живота? Може би, но не и да!
                      Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Интересно ми е, ако лежи в ареста и се харчат по нея държавни пари, по-добре ли ще се чувствате? Това каква мярка за неотклонеие ще и сложат въобще не е толкова важно, повече ме интересува как са събрани доказателствата кой е карал, колко пиян е бил, и т.н. Защото ако се окаже, че са негодни, може да я оправдаят поради липса на доказателства. За което няма да е виновна съдебната система. И на мен ми е много болно за момчето и момичетата, но първосигналните реакции с нищо не помагат в случая.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Lame_0ne
                          Димо, теб не те ли е срам ??? 5000 лв била "относително голяма" сума. Толкова ли струват 3 човешки живота? Може би, но не и да!
                          Не разбирам от какво да ме е срам ! Прочетохте ли някъде изказана от мен лична позиция, че се палите толкова. Аз ви казвам каква е практиката на съда, а вие ми скачате на мен ! Що така, бе ?!?! Прочетете внимателно какво съм написал !!!
                          А относно гаранцията: На фона на гаранции от 200-500 лева, каквато е масовата практика, 5000 лева са ОТНОСИТЕЛНО голяма сума. Това е ГАРАНЦИЯ, че няма да избяга, мярка за за неотклонение. Колко пъти да ви го повтарям ?! След като я осъдят ще присъдят на близките на децата ОБЕЗЩЕТЕНИЕ. То може да е и 100 000 000 лева.

Първосигналните реакции няма да върнат живота на децата. Аз също бих и смачкал тъпата пияна глава, но не го пиша във форума, нали ? Според вас трябва да прилагаме правилото "око за око, зъб за зъб", така ли ? И ако тя е убила, да убиваме и ние !?!? Аз бих предпочел да я пратят за 10-15 години в Сливенския затвор с "прекрасните" му обитателки, а не да я бесят. Така поне ще се мъчи.

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                            И ако ПРЕДУМИШЛЕНОТО убийство на три деца не е изключителен случай, то тогава ДА ВИ ЕБЕМ У СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
                            Аман от засукани адвокатски изрази, преди време когато тази тема се коментираше, се въздържах от комантар, но сега просто не мога:

ПИЧ ТАЯ КУЧКА Е УБИЛА 3 ДЕЦА, и ако си го пропуснал, си го запиши и си го набий в риторично настроената тиква, ако ми се случи подобно нещо /да не дава Господ/ тая кравя ще лежи на дъното на Дунав с камък на врата и адвоката и ще и прави компания, докъто някой негов колега ме изкарва луд и ми дадат 2 години условно
                            И ти май не си прочел или по-скоро не си разбрал какво съм написал.
                            Не мога да разбера защо трябва да използваш лични обиди, след като в поста си само съм обяснил какво се е случило, а не съм изказал каквото и да било лично мнение, нито съм си позволил обидни квалификаций към когото и да било. А "засуканите адвокатски изрази" са ЦИТАТ от Наказателно-процесуалния кодекс, който както се сещаш, не съм писал аз.
                            Що не провериш в тълковния речник какво означава "ПРЕДУМИШЛЕНО" ? Колкото и да не ти харесва, убийството е по непредпазливост. Такова, каквото щеше да бъде и ако не беше пияна. Нещо което може да се случи на всеки от нас (да не дава Господ !). Това че "тая кучка" е била пияна обаче ще й утежни доста положението. И точно защото е била пияна присъдата й ще бъде по-голяма от обикновеното.

ПС Би ли обяснил израза "риторично настроена тиква", че нещо не го разбрах.

Comment

Сори пич явно не съм разбрал позицията ти
                              Обаче вски пият идиот на волана е потенциален ПРЕДУМИШЛЕН убиец -тва за мен, а за закона - не ми пука, аз бих го съдил по "моят закон" - и ако си чел предишни мои постове щеше да разбереш защо наричам пияниците предумишлени убийци
                              А тва за "риторично настроента тиква" - извинявам се, помислих че разглеждаш нещата съмнявайки се че въпросната кучка е виновна
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

Working...
                              X