Известие

Collapse
No announcement yet.

Статия на Борислав Зюмбюлев във 24 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Статия на Борислав Зюмбюлев във 24 часа

Напикал съм се да се хиля на това нещо... Интересно ми е ние тук алфистите от кой тип сме

http://i.data.bg/07/07/04/447498_orig.jpg

ПС: Сори че е на снимка ама незнам дали го има във онлайн вариант
    Не става само с Алфа, требе и акъл...
    Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
    Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

..

заеби тоя ква статия е написал не ми се вярва точно
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

Comment

некой много гледа скат
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Рядко малоумно писание
        Според него пишещите във форумите са около 2000 човека и в най-добрия случай имат "недотам престъпни намерения", деба и катаджийските кретении

Иначе темата за шизофренията по форумите е актуална, както се вижда и тук понякога

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

ей гу (в)на в електронен вариант:
          http://pressboard.info/Preview.aspx?articleid=88783

AR 145 QV '97

Comment

Първоначално публикувано от bass
            пишещите във форумите ... в най-добрия случай имат "недотам престъпни намерения"
            А пък аз си признавам, че имам направо престъпни намерения и ако взема да извърша всичко, което ми е в главата, сигурно ще ме осъдят на 1000 години зад решетките.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Откакто ползвам интернет спрях да им купувам вестниците. Предполагам,че теражите им непрекъснато падат и тази отчаяна статия е доказателство.
              Специално в нашия форум много хора сме си дали номерата на мобилните, мейлите. Срещи си организираме, така че не са много анонимните потребители. Но какъв е проблема дори и да си анонимен, щом спазваш правилата във форума?
              Относно бивши ченгета и т.н. някой беше казал , че след 10 ноември няма главен редактор на тиражен вестник, който да не е бил сътрудник на ДС - т.е доносник.
              146 1.6 TS 01.97

Comment

Ми Вие сте го квалифицирали много точно - авторът е идиот
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

няма как да не ми направи впечатление, че авторът пише за "невероятната омраза" по форумите с една неконтролирана омраза и погнусяване. Разликата, общо взето е в медията на разпространение май
                    Както и да е, не си го слагайте на сърцето това. Колкото и да ритат много хора срещу новостите, те си се развиват. Исторически доказано
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Working...
                    X