Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде живеем....???!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде живеем....???!!!

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1067734

просто нямам думи ... в каква "държава" живеем!!!

като гледах по телевизията ... направо ... нз просто какво да кажа ...
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

т.е. тва става навсякъде? синдикати има само в пролетаризираните браншове, и те се опитват да извлекат някаква изгода като насъскат хорицата.... към блокиране на централен път, което поне аз квото знам, е форма на незаконен протест....
    крайно време е органите на реда да предприемат някви мерки ...
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      т.е. тва става навсякъде? синдикати има само в пролетаризираните браншове, и те се опитват да извлекат някаква изгода като насъскат хорицата.... към блокиране на централен път, което поне аз квото знам, е форма на незаконен протест....
      крайно време е органите на реда да предприемат някви мерки ...
      ами мисля че са предприели и не са много човешки .. дори да е противозаконно ... ние като минем на червен светофар не ни бият с палка по главата ....
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

дабе, спират те и ти съставят акт, ако откажеш да спреш, са в правото си да те стигнат, да те свалят от колата, вкл. с бой, ако се опъваш

тук е същото. сигурно са ги помолили да освободят трасето, те са отказали и са се опитали да използват "законна принуда" ....

крайно време е да се започне и с това, вижте Франция, вижте другите ЕУ страни ... студенти, фермери, незнам си кви ... ако искат да протестират, има си законни форми
        закона затва е закон, крайно време е да почне да важи за всички ...

Comment

именно там е проблема,че не важи за всички ... не са виновни хорицата чийто труд е експлоатиран и стигат до крайни мерки за да получат правата си, а тези над тях които взимат парите им! Не съм мн запознат каква беше ситуацията с градския транспорт в София, но нали там стачкуваха... нямало пари, нямало пари... като се видяха всички в чудо изведнъж парите изпаднаха от небето... не че после няма да си се издерат от данаци ... по напълно законов ред нищо не би се постигнало - ще се направи един репортаж и на следващия ден .. живота си продължава.... ..
          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
          Fiat Bravo - 1,6
          Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack
            именно там е проблема,че не важи за всички ... не са виновни хорицата чийто труд е експлоатиран и стигат до крайни мерки за да получат правата си, а тези над тях които взимат парите им! Не съм мн запознат каква беше ситуацията с градския транспорт в София, но нали там стачкуваха... нямало пари, нямало пари... като се видяха всички в чудо изведнъж парите изпаднаха от небето... не че после няма да си се издерат от данаци ... по напълно законов ред нищо не би се постигнало - ще се направи един репортаж и на следващия ден .. живота си продължава.... ..
            еми да, и сега като има две спукани глави, дори ше се нахъсат повече, и репортажа няма да е само един
            ПР

Comment

ние като минем на червен светофар не ни бият с палка по главата ....
              A трябва че то има хора дето от друго не разбират.

именно там е проблема,че не важи за всички ...
              Ами да абсолютно прав си. Я си погледни подписа и после ми говори за спазване на закони.
              Много ми е интересно как някой хора си правят оглушки, нарушават си законите ( в случая в нашият форум най- често закона за движение по пътищата) А после се правят на ощипани и реват че в ш***ната държва нямало закони, и как никога нямало да се оправим.
              АМИ ДА, НЯМА ДА СЕ ОПАРВИМ. АМА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.
              ИЛИ ПОНЕ ДОКАТО СЪЩЕСТВУВАТ ПОДОБНИ СУБЕКТИ.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                Много ми е интересно как някой хора си правят оглушки, нарушават си законите ( в случая в нашият форум най- често закона за движение по пътищата) А после се правят на ощипани и реват че в ш***ната държва нямало закони, и как никога нямало да се оправим.
                И съм съгласен и не съм...малко крайно е това твое изказване, защото:

1.И аз бих си направил кефа(както и всеки с повече бензин в кръвта) да си напълня скоростомера на колата, но на място, където не застрашавам никой

2.Откъде си сигурен, че тази скорост не е вдигната на някое запуснато летище примерно?

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

[quote=Слав]
                  Първоначално публикувано от "pr_00f":3g4ssxfz
                  И съм съгласен и не съм...малко крайно е това твое изказване, защото:

1.И аз бих си направил кефа(както и всеки с повече бензин в кръвта) да си напълня скоростомера на колата, но на място, където не застрашавам никой

2.Откъде си сигурен, че тази скорост не е вдигната на някое запуснато летище примерно? [/quote:3g4ssxfz]

Салви, брат! Аз никога досега не съм вдигал повече от 140км.!!!! Вапреки, че и при тази скорост нарушавам закона с 10км.!!!! А, относно запустялото летище - само пича може да каже къде е вдигната тази скорост!!!
                  Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                  Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                  Alfa Romeo 90 2.0 '87
                  sigpic

Comment

ц ц ц ц ц .... с тая снимка в ****** ви бъркам начи ... .. каквото и където да се изкажа pr_00f 1-вата му работа е за подписа ми да говори ... ако толкова те дразни кажи да я махна ..
                    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                    Fiat Bravo - 1,6
                    Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от botsos
                      Слави, брат! Аз никога досега не съм вдигал повече от 140км.!!!!
                      Е да, но просто защото не си отишъл на правилното място, за да ги вдигнеш.
                      Или просто не изпитваш нужда от такъв вид тръпка.Именно заради това всеки човек е различен

Не виждам обаче с какво човек, който обича адреналина е по-лош от друг, който обича спокойствието.Естествено при условие, че не застрашава никого

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Слав, ще ти отговоря. Въпросният колега сам каза че има 6 (шест) месеца стаж като шофьор. И че снимката е правена на магистралата за Пловдив. Било уж през нощта и нямало други коли. А сега като четох blank_jack е написал че това е на авариината писта преди пловдив. Там вярно е перфектен пътя, ама и друго е вярно - всеки който пътува по този маршрут знае че на пистата ограничението е 80км/ч. Да 80 не 200. Според теб нормално ли е толкова неопитен шофьор да кара с толкова виоска скорост? Според мен не е.

Ето виж сам оригинала.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... ht=#139350

п.с. Охо доста се раздвижи темата.
                        Значи - той не е бил сам в колата, така че дори и да е нямало никакви други коли наоколо- излагал е на риск не само себе си.

И още нещо което всички пропускат. Този форум е така да го кажем "публичното лице" на КАРБ, а една от основните идеи застъпени при създаването на клуба е повишаване на безопасността на движението по републиканската пътна мрежа. Карането с 200 на всяко друго място освен затворена писта според мен ПО НИКАКЪВ начин не допринася за такова подобряване.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Слав
                          Естествено при условие, че не застрашава никого
                          Това е най - важното условие!!! Кофтито е, че почти никои не се замисля за безопасността!
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                          Alfa Romeo 90 2.0 '87
                          sigpic

Comment

А и в първият си посто го казах съвсем ясно, след като сам не спазваш законите - нямаш никакво право да се оплакваш от закони, страна, полиция и прочие бюрокрации.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                              Слав, ще ти отговоря. Въпросният колега сам каза че има 6 (шест) месеца стаж като шофьор. И че снимката е правена на магистралата за Пловдив. Било уж през нощта и нямало други коли. А сега като четох blank_jack е написал че това е на авариината писта преди пловдив. Там вярно е перфектен пътя, ама и друго е вярно - всеки който пътува по този маршрут знае че на пистата ограничението е 80км/ч. Да 80 не 200. Според теб нормално ли е толкова неопитен шофьор да кара с толкова виоска скорост? Според мен не е.

Ето виж сам оригинала.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... ht=#139350

п.с. Охо доста се раздвижи темата.
                              Значи - той не е бил сам в колата, така че дори и да е нямало никакви други коли наоколо- излагал е на риск не само себе си.

И още нещо което всички пропускат. Този форум е така да го кажем "публичното лице" на КАРБ, а една от основните идеи застъпени при създаването на клуба е повишаване на безопасността на движението по републиканската пътна мрежа. Карането с 200 на всяко друго място освен затворена писта според мен ПО НИКАКЪВ начин не допринася за такова подобряване.
                              1-во момичето което снима докато карах предварително я попитах дали е съгласна да вдигна въпросната скорост, 2-ро въпреки ограниченията нали се сещаш че имаш видимост , понеже участъка е прав и габаритите на всеки автомобил щяха да се забележат достатъчно отдалеч ... оффф нз и аз кво се обяснявам изобщо ... лично аз слагам точка .. тва вече сме го обсъждали във въпросната тема.. а тва за законите и спазването, аз не се оплаквам, защото не съм от засегнатите, а се възмущавам.

П.С.... кажи ми че не си карал с 51 км/ч в града и ще ти повярвам!
                              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                              Fiat Bravo - 1,6
                              Hyundai i20 - 1,2

Comment

Working...
                              X