Известие

Collapse
No announcement yet.

няма ли някой...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• няма ли някой...

няма ли някой дет да работи във фирма за реклама или нещо от сорта...
    да направи примерно детелинки или надписи някъкви

аз искам да речем два малки надписа cuore sportivo и две детелинки....
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Имам един приятел дето работи в такава фирма, говорих с него и каза само да му дам материялите и ще ги направи и някви пари ще трябва да му дам за работата. АКо искаш прати някоя картинка или нещо такова и ще му дам да направи една - две лепенки за мостра.

Comment

Първоначално публикувано от Martino
      Имам един приятел дето работи в такава фирма, говорих с него и каза само да му дам материялите и ще ги направи и някви пари ще трябва да му дам за работата. АКо искаш прати някоя картинка или нещо такова и ще му дам да направи една - две лепенки за мостра.

аа идеално ... ай да варим да пием кафе .. да ти кажа

Comment

Отиваме нямаш грижи.

Comment

знам едно рекламно студио и съм правил лепенки за коли там на два пъти. Казаха ми че били от специално фолио за автомобили и им давали 10 години гаранция. Лепенките си стоят от година и нещо вече и засега няма проблеми. Проблема на това фолио обаче е че, цялата лепенка трябва да е от един цвят, но вариант си остава да наслагваш. Иначе нямаш грижи, само трябва картинката във векторен формат и изощо не е скъпо.

Comment

..

Първоначално публикувано от Cvetelin
            Първоначално публикувано от Martino
            аа идеално ... ай да варим да пием кафе .. да ти кажа
            и аз искам на кафе и аз искам детелинки
            Диети и отслабване
            www.elenkov.net

Comment

Първоначално публикувано от bongo
              знам едно рекламно студио и съм правил лепенки за коли там на два пъти. Казаха ми че били от специално фолио за автомобили и им давали 10 години гаранция. Лепенките си стоят от година и нещо вече и засега няма проблеми. Проблема на това фолио обаче е че, цялата лепенка трябва да е от един цвят, но вариант си остава да наслагваш. Иначе нямаш грижи, само трябва картинката във векторен формат и изощо не е скъпо.
              намерхме, днеска ша видим кога ша са готови .. май даже ша бъдат релефни
              като ги залепим ша ги видиш

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
                намерхме, днеска ша видим кога ша са готови .. май даже ша бъдат релефни
                като ги залепим ша ги видиш
                Една детелинка за Търново имайте предвид
                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                  Една детелинка за Търново имайте предвид
                  Нямаш проблеми. Само да станат качествени.

Comment

Working...
                  X