Известие

Collapse
No announcement yet.

Да питам за J&R Filter France

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да питам за J&R Filter France

Колеги намислил съм да се обзаведа с едно такова филтърче, цената е добра а и каквото намерих из форумите и изчетох виждам че няма лоши отзиви за него. Какво е все пак и вашето мнение, по точно въпросите ми са , дали вдига разхода, дали има усещане на разлика в вървенето било то в ниски или високи обороти, и дали си върши работата като филтър (да чисти) ? За звука на мотора вече разбрах че има доста добър ефект но не е работата само на звук да го докараме.
    Нещо което работи не се пипа!

Ето ти няколко отговора-
    1.Разхода определено не се вдига напротив обратното малко се сваля
    2.Разлика има но трябва хубаво да го изолираш от топлия въздух
    3.За работата че си я върши си я върши но много зависи как го обслужваш трябва да се пере хубаво и да не се прекалява с омасляването

П.С.Моя опит не е с филтри JR но имам опит с OMP и сега съм с Апекси но той е сух филтър демек не се омаслява само се пере.Моат съвет е да си вземеш защото смятам че тази марка е много добра в сравнение цена качество
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Благодаря колега, къде в софия може да се купи J&R аз тук имам един адрес но не знам това ли е точното място. бул Хан Кубрат 71 магазина маи е ХЕЕД91

Comment

Първоначално публикувано от Slavi-Lancia
        Благодаря колега, къде в софия може да се купи J&R аз тук имам един адрес но не знам това ли е точното място. бул Хан Кубрат 71 магазина маи е ХЕЕД91
        Не съм много сигурен но мисля точно Хеед внасят тези филтри

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

прословутия филтър вече е при мен утре го слагам и да видим кво ша се получи, малко "рядък" ми се вижда нямали да минава прах през него

Comment

Първоначално публикувано от Slavi-Lancia
            прословутия филтър вече е при мен утре го слагам и да видим кво ша се получи, малко "рядък" ми се вижда нямали да минава прах през него
            Ма взел ли си си масло за омасляване да не вземеш да го сложиш така сух И като го омасляваш не прекалявай просто нанеси тънък слой койте преценяващ че е достатъчен но колокото по дебел е слоя толкова по-лошо за колите с дебитомер

Comment

Моят дойде готов за поставяне! Като го взимах изрично попитах дали трябва да го спрейна, но нямало нужда: и на опаковката си пише "Ready for use" (или нещо такова)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Верно забравих че повечето идват така ма са нали съм със сух и затва се обърках сори колега значи ако пише готов за употреба напрао монтирай и газ Пробвай колата когато е много загряла дали не глъхне защото тогава температурата в коша е адска ако го прави му търси друго място или му прави хубав термощит Ако имаш още въпроси питай смело

Comment

Working...
                X