Известие

Collapse
No announcement yet.

Лада пак опря до Фиат ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това вирусе какво ли общо има с правилата на форума...

Като някой иска да рекламира има се определ ред за това....до сега никой не сме върнали.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
      Първоначално публикувано от Mury
      @VFTI,

Колега, редактирай си подписа!!! Защото нарушаваш правилата на форума.

Мерси.
      Ти вместо да го навикваш земи говори с него за отсъпки за клуба момчето бачка в представителя на Аджип
      Грубото нарушаване на правилата знаеш как се наказва!!! Точка по въпроса!

"1.14 Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КАРБ"
      Петканеее момчето има желание да помогне на хората от форума и клуба и си мисля че разрешението не е проблем,затова се замисли за това аз вече съм казал на Вальо да задвижи нещата
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Хайдее спокойно сега... ТОЧНО 10секунди след поста на ПЕТКО СИ СМЕНИХ ПОДПИСА! РАЗБРАХ СИ ГРЕШКАТА! Има си ред

Наистина мога да съм от голяма полза... Оставил съм данни, ако решите нещо само казвайте
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

@VFTI,

Колега, редактирай си подписа!!! Защото нарушаваш правилата на форума.

Мерси.
          Ти вместо да го навикваш земи говори с него за отсъпки за клуба момчето бачка в представителя на Аджип
          Грубото нарушаване на правилата знаеш как се наказва!!! Точка по въпроса!

"1.14 Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КАРБ"
          Петканеее момчето има желание да помогне на хората от форума и клуба и си мисля че разрешението не е проблем,затова се замисли за това аз вече съм казал на Вальо да задвижи нещата

По полека с обращенията, не си в махленски бар

Искаш ли да си напиша всичките фирмите в които имам някакво участие и с които мога да помогна на хората от форума в подписа си???

Знаеш ли какво би станало ако всеки от нас го направи????
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
            Хайдее спокойно сега... ТОЧНО 10секунди след поста на ПЕТКО СИ СМЕНИХ ПОДПИСА! РАЗБРАХ СИ ГРЕШКАТА! Има си ред

Наистина мога да съм от голяма полза... Оставил съм данни, ако решите нещо само казвайте
            Вальо, трябва да ти е пуснал ЛС. чрез него ще се разберем както си му е реда.

Всеки които иска да помага на клуба е добре дошъл
            sigpic

Comment

Темата не е ли лада пак опря до фиат

Comment

Първоначално публикувано от filip
                Темата не е ли лада пак опря до фиат
                В общи приказни знаеш как стават нещата....на 3тото мнения няма нищо общо с темата
                sigpic

Comment

То в това е тръпката

Comment

Ами за това трябваше да почнем да коментираме някоя друга тема и все някак щяхме да стигнем до "лада опря до фиат" Ама тя и темата не е много интересна
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Ами дано руснаците най-накрая направат нормална кола,която може да се харчи из нашите ширини.Направо като ги видях колите на Международното изложение ми стана лошо и то не заради дизайна,изработката или нещо друго, а заради цените.Не може една Лада Калина,на която единствената и екстра са ел.стъкла да се продава за 16000лв......безумие,кой ше ги купува.Да се замислят руснаците какво предлагат,а и на каква цена,пък и не разбраха ли че бъдещето е в дизела....
                      sigpic
                      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                      BMW E30
                      BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan
                        Ами дано руснаците най-накрая направат нормална кола,която може да се харчи из нашите ширини.Направо като ги видях колите на Международното изложение ми стана лошо и то не заради дизайна,изработката или нещо друго, а заради цените.Не може една Лада Калина,на която единствената и екстра са ел.стъкла да се продава за 16000лв......безумие,кой ше ги купува.Да се замислят руснаците какво предлагат,а и на каква цена,пък и не разбраха ли че бъдещето е в дизела....

Дреме им на тях за дизела.. Нали си имат нефт. А светлото бъдеще на дизела е съвсем ограничено в 3-4 десетилетия.. После няма дизел, няма бензин.. А другото, което е в Русия е доста студено зимата и дизела като ти замръзне до пролетта, ще те питам дали пак ще си вземеш дизелова кола
                        Lexus IS200

Comment

Ама нали все пак и те гонят европейския пазар и трябва да се съобразяват с предпочитанията на европейците.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                          BMW E30
                          BMW E36

Comment

Working...
                          X