Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен ден - вървеше ми на "Алфи"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен ден - вървеше ми на "Алфи"

Днес беше много странен ден .. просто четете .. вкарал съм и малко хумор в последното , но без смях в живота , на къде сме тръгнали.

На околовръстното на София видях една Алфа - 155 TS .. не видях другите означения , а 4 пъти минахме покрай нея ...
    Капака беше вдигнат , и собственика обикаляше нервно около колата .. след втория път покрай него вече обикаляше разтревожен ...

Номера беше
    С 9537

и някак си ми стана жал , че никой не му помогна за времето за което стоеше там ..

Незнам дали някой му е помогнал , или по друг начин се е прибрал , ама нека да сподели какво го задържа толкова много време.

btw да споделя - На магистралата Пловдив и София , на връщане , пред нашия камион изведнъж Алфа Ромео Брера завъртя пълен наляво и се вряза в мантинелата
    Отбихме моментално с камиона ... да не кажа , че от 3 платна , камиона блокира едно , а алфата най-лявото ...

Незнам кой е собственика ,и дали е регистриран тука , но знам че е здрав - не успяхме да го питаме каква е причината за катастрофата , но просто много брутално разби колата , и ако случайно се явне тука , нека да сподели с нас ....

В Пловдив , на Кукленско Шосе (около номер 80 - 90) с камиона се опряхме на една оранжева! 159-тка .. собственика да извинява, за репликите на Шофьора не е виновен , че се опита да избегне челна катастрофа със някакъв Автовоз ... бронята на камиона не е изкривена , само има малко боя - няма ядове ..

Да не ти се повтаря подобен ден

Comment

Re: Странен ден - вървеше ми на "Алфи"

Първоначално публикувано от Пепи
      Днес беше много странен ден .. просто четете .. вкарал съм и малко хумор в последното , но без смях в живота , на къде сме тръгнали.

На околовръстното на София видях една Алфа - 155 TS .. не видях другите означения , а 4 пъти минахме покрай нея ...
      Капака беше вдигнат , и собственика обикаляше нервно около колата .. след втория път покрай него вече обикаляше разтревожен ...

Номера беше
      С 9537

и някак си ми стана жал , че никой не му помогна за времето за което стоеше там ..

Незнам дали някой му е помогнал , или по друг начин се е прибрал , ама нека да сподели какво го задържа толкова много време.

btw да споделя - На магистралата Пловдив и София , на връщане , пред нашия камион изведнъж Алфа Ромео Брера завъртя пълен наляво и се вряза в мантинелата
      Отбихме моментално с камиона ... да не кажа , че от 3 платна , камиона блокира едно , а алфата най-лявото ...

Незнам кой е собственика ,и дали е регистриран тука , но знам че е здрав - не успяхме да го питаме каква е причината за катастрофата , но просто много брутално разби колата , и ако случайно се явне тука , нека да сподели с нас ....

В Пловдив , на Кукленско Шосе (около номер 80 - 90) с камиона се опряхме на една оранжева! 159-тка .. собственика да извинява, за репликите на Шофьора не е виновен , че се опита да избегне челна катастрофа със някакъв Автовоз ... бронята на камиона не е изкривена , само има малко боя - няма ядове ..
      И като се събуди какво стана само не си уточнил? Тва е от серията сънища, в които късаш БМВ 320 с 1.4 туйн спарк..
      Lexus IS200

Comment

Re: Странен ден - вървеше ми на "Алфи"

[quote=Mind_Control]
        Първоначално публикувано от "Пепи":3fj36kmy

И като се събуди какво стана само не си уточнил? Тва е от серията сънища, в които късаш БМВ 320 с 1.4 туйн спарк.. [/quote:3fj36kmy]

Шшшшт бре...Ти не знаеш колко много върви 1.4 ТС

П.П Аз няма информация за потребителя на този профил...Предполагам е някой запален 15-16-17годишен младеж(няма нищо лошо, ей "Алфа гъзара" е пекано момчето), но ми се струва че доста глупости се пишат... МОЕ мнение!
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Не бе .. хора , сериозно говоря ... относно 155-цата която е закъсала на Околовръстното .. така и не се разбра кой е ..

отнотно катастрофата - Беше си истинска са как да ви убедя незнам , ако искайте вярвайте .... тамън ни изпреварва със 130 и повече , и гледаш как в далечината колата прави рязък ляв завой (поне на рязък приличаше) , и се блъска в Мантинелата ... много брутално изглеждаше ... от страната на насрещното движение имаше някаква бензиностанция ... мантинелата беше изкривена , та чак и другата (нали са 2)

Сега относно Алфиста от мое име по мой адрес - еми , не съм кой знае колко голям - бях с баща ми до Пловдив и обратно ... той е от хората , които няма да спрат така и да ви подминат , ако на пръв поглед е нещо сериозно .. за тва така и не спряхме до 155-цата ....

Mind_Control - тука поне има Алфа Ромео , дето не е играчка , и да ти кажа , тези 320 умрели от гъдел ги бие , вярно , че няма и 1 кола разлика , но важното е , че е първа ... Лично аз никога не съм бил за Алфа Ромео , но откакто един мой мноого добър приятел си взе такава , установих че наистина са коли , и до този момент никога не се обръщах да гледам Алфа ... само за Волво го правех ... и щом 1.4 TS 16V прави с много зор и мъка малко пилаж на трета , има потенциал в колата ...

Може и да пиша глупости , но аз да кажа , че Относно Катастрофата не съм бил по-сериозен , и за ударената оранжева Алфа .. камиона даваше на заден , понеже излизаше на самото Кукленско Шосе , и без малко да ни блъсне един Стралис , като в този момент алфата беше отзад и човека се разбибка и се развика . не беше кой знае какво , но му остана малко от боята по Schmitz-a ... бих и приложил снимка , но камиона е в "Гаража" а аз не съм на работа ...

btw след единствения тунел , на отиване към Пловдив се беше обърнал Турски DAF 95 XF ... ако някой случайно има ходене до Пловдив , нека провери мантинелата и да потвърди че е крива , и да провери дали има Даф XF обърнат , или поне следи от това , че е "паркирал" отстрани в канавката ... на една страна!

Comment

Добре, не се оправдавай
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
              Добре, не се оправдавай
              Мутра
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

Working...
              X