Първоначално публикувано от alfista146
Известие
Collapse
No announcement yet.
бат бойко
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
-
Добре де, ама мен какво трябва да ме интерсува, че някой някъде ще трябва работа да сменя ? Кремиковци е обречен още от проект за комбинат. Защо трябва да търпим такъв замърсител, само защото някой щял да остане без работа. Пристанищата да измислят алтернатива, ако не значи нямат право да съществуват. БДЖ отдавна трябваше да не съществува.. с това качесто на услугите. Нали е пазарна икономика ? Роувър фалираха и ги затвориха, а ние още го мислим за разни комунистически икони! Време е да си промените мисленето дами и господа. Кремиковци трябва да спазва последните екологични норми или затваря. Да не казвам, че заслужават и наказание за увредената природа.Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoДобре де, ама мен какво трябва да ме интерсува, че някой някъде ще трябва работа да сменя ? Кремиковци е обречен още от проект за комбинат. Защо трябва да търпим такъв замърсител, само защото някой щял да остане без работа. Пристанищата да измислят алтернатива, ако не значи нямат право да съществуват. БДЖ отдавна трябваше да не съществува.. с това качесто на услугите. Нали е пазарна икономика ? Роувър фалираха и ги затвориха, а ние още го мислим за разни комунистически икони! Време е да си промените мисленето дами и господа. Кремиковци трябва да спазва последните екологични норми или затваря. Да не казвам, че заслужават и наказание за увредената природа.
А по темата, сами си го правиме щот народа така гласува и мен ми е кофти, но тъпото пожарникарче е следващия министър председател, факт
П.П У събота сме на Батулия, чувствай се поканен.
Comment
-
Бойко е нямам думи.... имаше един сайт - още.инфо, в който имаше разпространени едни справки на НСС, сайто до скоро излизаше на първо място в гугъл, но вече го няма. Поразрових се и излезна същото другаде, на който му се чете тук1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MONI@alfista 146
Колега нали не си мислиш, че ББ се е събудил една сутрин в прохладна Банкя и е решил да спира Кремиковци.......?аз поне вече съм врачка с опит и се обзалагам че МК кремиковци няма да бъде затворено
пс на мен идеята за тази тема ми беше да обсъдим всезнайкото и неговите познания по....абе "всезнаещ" това е достатъчноAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista146Първоначално публикувано от MONI@alfista 146
Колега нали не си мислиш, че ББ се е събудил една сутрин в прохладна Банкя и е решил да спира Кремиковци.......?аз поне вече съм врачка с опит и се обзалагам че МК кремиковци няма да бъде затворено
пс на мен идеята за тази тема ми беше да обсъдим всезнайкото и неговите познания по....абе "всезнаещ" това е достатъчно98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от alfista146Първоначално публикувано от MONI@alfista 146
пс на мен идеята за тази тема ми беше да обсъдим всезнайкото и неговите познания по....абе "всезнаещ" това е достатъчноAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
То че замърсява е така ноо развитите държави не печелят и не им зависи икономиката толкова от селско стопанство!Някой кадето ми викат няма смисъл от заводи е с кво ще подържаш стандарт с краставици и домати лиНе се ли лей стомана нема държава!
Не сме Швеицария закъснели сме с производството на часовници и смрадливо сирене!
а и нямаме банки
Comment
-
нека поговорим малко за кремиковци:
1) Дават работа на около 10 000 души, пряко работещи в сферата на металургията и на още около 30 000 души непряко. Това ще рече
(40 000 / 2 500 000) * 100 = 1.6 % от активното население.
2) Но реално те исзхранват ((40 000 * 4) / 7 000 000 ) * 100 = 2.3% от населението на България. Средната заплата там е нет около 450 лв. за работниците без квалификация. За тези с квалификация говорим за 800 - 1000 лв. , а за инженерите и техническите ръководители - 1200 - 1500 лв.
3) Откъм икономическа гледна точка те докарват около 6.2% от БВП на
Р България.
4) Инвестициите на индийците са структурни и ще се види резултат някакъв в среден и дългосрочен план, демек 5 - 10 дори 15 години.
5) Екология - Кремиковци се нарежда сред 20 - те най-екологични заводи за металообработване и сред тези с най-високо ниво на безопасност ( разбира след Шведските и Германските и доколкото може да се говори за екология при такива заводи).
6) Бате бойко - един нещастник, чийто баща крадеше още от време оно от хладилният завод от завода за телевизори и т.н. , а синчето му е една бездарна мутра по-който се прехласват 'секви плужеци и плужкини. Единственото което започна таз медийна звезда е да ебава майката на софиянци по всякакви поводи и да се бие по гърдите колко е велик. Мога да дам и пример: на концерта и наградите за най-добре представили се училища, учители, самодейни организации ОН ДОДЕ ПО ТЕНИСКА И ДЪНКИ И ГОВОРИ МНОО ЯКО НА СЕЛСКО ЛУЛИНСНКИ ДИАЛЕКТ само прибавям, че тениската му беше МОРЯШКА ... и каза, че образованието не е толкова важно но все пак е дал пари от еврофондовете ...Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144 hp black perl
Skoda Felicia 1.9d break 90 hp the white swan
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=56221
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuПак някой друг ни е крив, а?!98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от capricorn... и каза, че образованието не е толкова важно но все пак е дал пари от еврофондовете ...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuЗа разлика от образованите политици, баце ви Бойко говори на народен език и очевадно необразования народ му вярва, не за друго, а просто защото го разбира, какво точно иска да кажеAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
Comment